1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΟΙ ΔΑΝΕΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΒΕΡΤΟΝ

ΟΙ ΔΑΝΕΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΒΕΡΤΟΝ (Α’ ΜΕΡΟΣ)

 Η έλλειψη αγωνιστικής δράσης είναι μια καλή ευκαιρία να κοιτάξουμε την συνολική απόδοση των δανεικών της Έβερτον μέχρι στιγμής. Η Έβερτον έχει παραχωρήσει 15 δανεικούς παίκτες σε άλλες ομάδες. Στο πρώτο μέρος θα δούμε την απόδοση των 7 παικτών.

Joao Virginia

(Συμβόλαιο ως 6/2024)

Ο 23χρονος Πορτογάλος τερματοφύλακας είναι δανεικός στην Ολλανδική Κάμπουρ στην Έρεντιβιζιε. Ήταν βασικός και αναντικατάστατος σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος μάλιστα ήταν ο Man of the match σε 2 από αυτά. Εντύπωση προκαλεί ότι παρά τις συνεχόμενες και πολλές φορές βαριές ήττες της Κάμπουρ που είναι προτελευταία στην βαθμολογία. Ο Virginia τις περισσότερες φορές παίρνει υψηλή βαθμολογία και είναι ο δεύτερος καλύτερα βαθμολογημένος παίκτης της Κάμπουρ. Κάτι θεωρητικά δύσκολο για τεμρατιφύλακα ομάδας τόσο χαμηλά στην βαθμολογία. Ας ελπίσουμε να ωρίμασε και να επιστρέψει καλύτερος στην Έβερτον.

Average Sofascore rating :7,21

Average Whoscored rating: 6,97

Jarrad Branthwaite

(Συμβόλαιο ως 6/2025)

  Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός που είναι δανεικός στην Αϊντχόφεν που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις στην βαθμολογία, δεν είχε πάρει τις ευκαιρίες που ήθελαν στην ομάδα μας.Έχει ξεκινήσει μόλις 3 φορές βασικός για το πρωτάθλημα και 1 για το Champions league με τις υπόλοιπες 7 συμμετοχές του να είναι ως αλλαγή. Όμως και όταν παίζει δεν εντυπωσιάζει. Αξίζει βέβαια να αναφέρουμε ότι τα μπες βγες στην 11αδα δεν είναι εύκολο να τον βοηθήσουν να βρει ρυθμό. Έχει πετύχει και ένα γκολ για την Αϊντχόφεν στην νίκη με 3-4 επί της Φέγενορντ.

Average Sofascore rating :6,76

Average Whoscored rating: 6,56

Andre Gomes

(Συμβόλαιο ως τον 6/2024)

Ο 29χρονος Πορτογάλος κεντρικός μέσος είναι δανεικός στην Γαλλία και την Λιλ. Δεν έχει εντυπωσιάσει και οι περισσότερες εμφανίσεις του ήταν στο γνωστό αναιμικό στυλ που είχε την προηγούμενη σεζόν στην Έβερτον. Ο προπονητής της Λιλ Paulo Fonseca ελπίζει όπως είπε σε συνέντευξη τύπου ότι θα βελτιωθεί με τον καιρό και όσο παίρνει αγωνιστικά λεπτά.Έχει 9 συμμετοχές 5 ως βασικός χωρίς γκολ και ασίστ.

Average Sofascore rating :6,59

Average Whoscored rating: 6,49

Ellis Simms

(Συμβόλαιο ως τον 6/2024)

 O Simms θεωρείται από πολλούς Έβερτονιανς ένας αρκετά καλός επιθετικός που θα μπορούσε να έχει θέση στο ρόστερ. Ξεκίνησε πολύ δυνατά τον Αύγουστο έχοντας 3 γκολ στα πρώτα του παιχνίδια.Η απόδοση του έπεσε και καπου στα μέσα Σεπτεμβρίου υπέστη έναν σοβαρό τραυματισμό, ζημιά στους συνδέσμους στο δάχτυλο του ποδιού του που τον κράτησε εκτός για 7 παιχνίδια. Επέστρεψε ορεξάτος τον Νοέμβριο στα τελευταία 3 παιχνίδια έχει ασίστ και γκολ. Στο βίντεο που ακολουθεί το καλύτερο του παιχνίδι με την φανέλα της Σαντερλαντ όταν και πέτυχε 2 γκολ.

Average Sofascore rating : 7,00

Average Whoscored rating: 6,88

Nathan Broadhead

(Συμβόλαιο ως 6/2023)

Στα 24 του χρόνια πλεόν ο Ουαλός φορ είναι ένα ταλέντο που δεν έφτασε στα επίπεδα που περίμεναν στην ομάδα. Είναι ένας καλός παίκτης για το επίπεδο της Λιγκ 1 όπου πέρυσι βοήθησε αρκετά την Σάντερλαντ, στην πορεία της προς την άνοδο με 13 γκολ συνολικά. Φέτος στην Τσάμπιονσιπ αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα προσαρμογής και μάλλον δεν βοηθάει ότι ο μέχρι πρότινος προπονητής της Γουίγκαν, Leam Richardson τον άλλαζε συνεχώς θέσεις στο γήπεδο. Πάντως παρά την μέτρια απόδοση του πέτυχε 3 γκολ στις 18 συμμετοχές(10 ως βασικός). Ακολουθεί ένα βίντεο της καλύτερης εμφάνισης του στο παιχνίδι με την Μπλάκμπερν όπου σκόραρε.

Average Sofascore rating :6,65

Average Whoscored rating: 6,37

Lewis Dobbin

(Συμβόλαιο ως 6/2025)

 Στις αρχές τις περασμένης σεζόν ο Rafa Benitez του έδωσε τις πρώτες του 3 συμμετοχές στην ομάδα η συνέχεια δεν ήταν η ίδια καλή. Ο 19χρονος εξτρέμ είναι πλέον δανεικός στην Ντέρμπι Κάουντι ως το τέλος της σεζόν. Ο νεαρός έχει μεγάλες διακυμάνσεις στην απόδοση του και δεν έχει καταφέρει να ξεχωρίσει για την Ντέρμπι που θέλει να επιστρέψει στην Τσάμπιονσιπ.Μέχρι στιγμής έχει 16 συμμετοχές τις 10 ως βασικός με 2 ασίστ στην Λίγκ 1. Ακόμα έχει σκοράρει 1 γκολ για το Κύπελλο Αγγλίας (πανέμορφο στο 2:53 στο βίντεο που ακολουθεί) και έχει δώσει 1 ασίστ στο λιγκ καπ.

Average Sofascore rating :6,46

Average Whoscored rating: 6,28

Lewis Warringhton

(Συμβόλαιο ως 6/2024)

 O 20χρονος μέσος έκανε προετοιμασία με την Έβερτον φέτος στις Η.Π.Α έδειξε ενθαρρυντικά στοιχεία και ο Frank Lampard έκρινε καλύτερο να πάει δανεικός για να πάρει αγωνιστικό χρόνο. Έτσι βρέθηκε στην Φλίτγουντ Τάουν στην Λιγκ 1 εκεί έχει σταθερή απόδοση χωρίς να εντυπωσιάζει έχει καλά και μέτρια παιχνίδια, είναι παίκτης του ροτέισον χωρίς να παίζει σε κάθε παιχνίδι της ομάδας. ‘Εχει συνολικά 12 συμμετοχές τις 10 ως βασικός χωρίς γκολ και ασίστ.

Average Sofascore rating :6,61

Average Whoscored rating: 6,92

 Στο δεύτερο μέρος της αξιολόγησης των δανεικών θα δούμε Moise Kean, Dele Alli ,Jean Phillip Gbamin, Niels Nkounkou,Harry Tyrer, Lewis Gibson,Ryan Astley και Tyler Onyango

αφησε ενα σχολιο