1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΟΙ ΔΑΝΕΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΒΕΡΤΟΝ

ΟΙ ΔΑΝΕΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΒΕΡΤΟΝ (Β’ ΜΕΡΟΣ)

 Mε την ευκαιρία της διακοπής βλέπουμε την συνολική απόδοση των δανεικών παικτών της Έβερτον σε άλλες ομάδες. Η Έβερτον έχει παραχωρήσει 15 δανεικούς παίκτες σε άλλες ομάδες. Είδαμε χθες τους 7 παίκτες στο πρώτο μέρος ,παρακάτω ακολουθεί το δεύτερο μέρος όπου θα δούμε την απόδοση των υπόλοιπων 8 παικτών.

Moise Kean

(Συμβόλαιο ως 6/2024)

Είχε ένα κακό ξεκίνημα με την Γιουβέντους όπως άλλωστε και όλη η ομάδα.Διαβάζαμε διάφορα δημοσιεύματα ότι η Γιουβέντους έψαχνε τρόπο να αποφύγει την αναγκαστική ρήτρα εξαγοράς. Όμως βελτιώθηκε στο διάστημα από το τελευταία 20ημερο του Οκτωβρίου ως την διακοπή πετυχαίνοντας 4 γκολ στο συγκεκριμένο διάστημα έχει πλέον αμβλύνει της κακές εντυπώσεις και η γκρίνια σταμάτησε. Μάλιστα κυκλοφόρησε και η κάπως πρόωρη φήμη, ότι η Γιουβέντους θέλει να τον αγοράσει από τον Ιανουάριο . Συνολικά 13 συμμετοχές (6 βασικός) για το πρωτάθλημα και 4 γκολ. Πέντε εμφανίσεις (1 βασικός) και 1 γκολ για το Champions league.

Average Sofascore rating :6,80

Average Whoscored rating: 6,55

Dele Alli

(Συμβόλαιο ως 6/2024)

 Γράφαμε και πριν λίγες μέρες ότι κυκλοφορεί η φήμη ότι μπορεί να επιστρέψει στην Αγγλία. Το διάστημα που βρίσκεται στην Μπέσίκτας σκόραρε μόλις 2 γκολ σε 8 παρουσίες (1 γκολ και 7 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 1 γκολ 1 συμμετοχή στο Κύπελλο). Ο νέος προπονητής της Μπεσίκτας, Σενιόλ Γκιουνές δείχνει ότι δεν τον υπολογίζει. Μάλιστα σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των Τούρκων ο Dele Alli ενεργεί αντιεπαγγελματικά. Οι ισχυρισμοί ανέφεραν ότι παίζει κάτω από τα στάνταρ του, μετά την αποχώρηση του Γάλλου προπονητή Valérien Ismaël από την ομάδα. Δεν βοηθάει και το ότι η Μπεσίκτας έχει μείνει αρκετά πίσω στο πρωτάθλημα Τουρκίας και συνήθως τα αστέρια κάθε ομάδας δέχονται την μεγαλύτερη κριτική.

Average Sofascore rating :6,57

Average Whoscored rating: 6,44

Jean Phillip Gbamin

(Συμβόλαιο ως 6/2024)

  Ο 27χρονος Ιβοριανός αμυντικός χαφ που αγωνίζεται στην Τραμπζονσπορ, τα πάει σίγουρα καλύτερα από τον Dele Alli. Έχει 9 συμμετοχές για το πρωτάθλημα Τουρκίας και 4 συμμετοχές για το Europa league. Χωρίς να εντυπωσιάζει είναι από τους καλούς παίκτες της Τουρκικής ομάδας που δεν έχει την περσινή πορεία που την οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά δεν είναι και εκτός στόχων.

Average Sofascore rating :6,93

Average Whoscored rating: 6,72

Niels Nkounkou

(Συμβόλαιο ως 6/2024)

  Σε μέτρια επίπεδα  η απόδοση του 22χρονου αριστερού μπακ Niels Nkounkou. Αγωνίζεται στην Κάρντιφ που δεν είναι στην ζώνη του υποβιβασμού, αλλά δεν απέχει και μακριά από αυτήν (μόλις 1 βαθμό). Ο Γάλλος έχει κάνει 16 συμμετοχές στην Champioship από τις οποίες οι 14 είναι ως βασικός και έχει σερβίρει 1 ασίστ μέχρι στιγμής.

Average Sofascore rating :6,66

Average Whoscored rating: 6,56

Lewis Gibson

(Συμβόλαιο ως 6/2023)

Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός είναι από τους βασικούς παίκτες της Μπρίστολ Ρόβερς. Η ομάδα της Λιγκ 1 είναι κάπου στην μέση της βαθμολογίας κάπως πιο κοντά στις θέσεις που οδηγούν στα πλει-οφ από αυτές που οδηγούν στον υποβιβασμό. Ο Gibson έχει 11 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Λιγκ 1 της 8 ως βασικός και 1 συμμετοχή για το κύπελλο Εnglish Football League Trophy που συμμετέχουν ομάδες χαμηλότερων κατηγοριών. Αν δεν κάνει κάτι εξαιρετικό στην υπόλοιπη σεζόν δύσκολα θα συνεχίσει μετά το καλοκαίρι στην Έβερτον μια και το συμβόλαιο του τελειώνει.

Average Sofascore rating :6,70

Average Whoscored rating: 6,70

Ryan Astley 

(Συμβόλαιο ως 6/2023)

Στην Λιγκ1 και στην Άκρινγκτον Στάνλει βρίσκεται και ο Ryan Astley, ο 22χρονος πλέον κεντρικός αμυντικός είχε βγει παίκτης της σεζόν για την Κ23 της Έβερτον το 2020 αλλά δεν δείχνει να δικαιώνει τις προσδοκίες. Ο Ουαλός έχει 16 συμμετοχές στην Λιγκ 1 (15 ως βασικός) 1 για το Λιγκ καπ που σκόραρε γκολ και 3 για το Εnglish Football League Trophy που και εκεί σκόραρε γκολ μάλιστα το γκολ του στο συγκεκριμένο κύπελλο ήταν εναντίον των μικρών της Λίβερπουλ (Οι ομάδες Κ23 της Πρέμιερ λιγκ συμμετέχουν κανονικά) και ήταν αυτό που καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα 3-2 υπέρ τις Ακρινγκτον.

Average Sofascore rating :6,73

Average Whoscored rating: 6,67

Tyler Onyango

(Συμβόλαιο ως 6/2025)

 Ο 19χρονος Onyango πέρυσι πήρε τις πρώτες του συμμετοχές στην Πρέμιερ λιγκ. Φέτος όμως δείχνει να δυσκολεύεται να προσαρμοστεί δύο κατηγορίες κάτω στην Λιγκ1 . Ίσως βέβαια να παίζει ρόλο το γεγονός ότι η Μπέρτον είναι μια κακή ομάδα εντός της ζώνης του υποβιβασμού. Ο νεαρός μέσος έχει 10 συμμετοχές τις 7 ως βασικός. Ακόμα έχει 1 συμμετοχή στο Λιγκ καπ και άλλη 1 στο Κύπελλο Αγγλίας όπου πέρασε και στις δύο περιπτώσεις ως αλλαγή στο παιχνίδι. Τέλος έχει 4 συμμετοχές στο Εnglish Football League Trophy τις 2 ως βασικός.

Average Sofascore rating :6,43

Average Whoscored rating: 6,29

Harry Tyrer

(Συμβόλαιο ως 6/2025)

 Ο 20χρονος τερματοφύλακας βρίσκεται σε χαμηλή κατηγορία στην National League North (6η κατηγορία). Αν και δεν υπάρχουν στατιστικά για μια κατηγορία τόσο χαμηλά. Ο νεαρός είναι βασικός και αναντικατάστατος σε όλα τα παιχνίδια της Τσέστερ. Μια ομάδα που βρίσκεται ψηλά στην βαθμολογία 6η (πλει-οφ ανόδου) έχει καλή άμυνα και αν συνεχίσει έτσι θα παλέψει για την άνοδο.

 

 

 

αφησε ενα σχολιο