1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΟΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ

ΟΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ

Καλές εμφανίσεις για αρκετούς παίκτες της ομάδας μας όπως και 2 γκολ σε φιλικά και προκριματικά για το Μουντιάλ του Κατάρ. Δείτε παρακάτω στιγμιότυπα από όλα τα παιχνίδια των παικτών της Έβερτον

Βασικός ο Patterson στο φιλικό της Σκωτίας με την Πολωνία Η Σκωτία δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και σε αρκετές από αυτές συμμετείχε ο νεαρός μπακ της ομάδας μας που έπαιξε 67′ πριν αντικατασταθεί .Εβερτόνιανς που παρακολούθησαν το παιχνίδι έκαναν διθυραμβικά σχόλια για την απόδοση του νεαρού.  Ασίζει να δείτε μερικές από τις ενέργειες του νεαρού στο παιχνίδι στο βίντεο που ακολουθεί.

 

Έκανε το ντεμπούτο του με την Εθνική ομάδα του Μάλι ο Abdoulaye Doucoure. Ένα ντεμπούτο όμως που συνοδεύτηκε με εντός έδρας ήττα 0-1 από την Τυνησία. Έτσι η Εθνική ομάδα του Μάλι και ο Abdoulaye Doucoure θα πρέπει να κερδίσουν στον επαναληπτικό αγώνα  μέσα στην Τυνησία την ερχόμενη Τρίτη στις 29/3 αν θέλουν να καταφέρουν να πάνε στο Μουντιάλ του Κατάρ.

 

 

Εντυπωσιακός ο Pickford στην φιλική νίκη της Αγγλίας με την Ελβετία με 2-1 ο τερματοφύλακας της Έβερτον είχε 2 εντυπωσιακές επεμβάσεις και βοήθησε την Αγγλία που βρέθηκε πίσω στο σκορ να κερδίσει.

Ο Antony Gordon, συνεχίζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις με την Κ21 της Αγγλίας. Παρόλο που δεν ξεκίνησε βασικός και πέρασε ως αλλαγή στο 71′   Σκόραρε ένα όμορφο γκολ το 4ο στο 4-1 της Αγγλίας με την Ανδόρα.

 

Σκόραρε και ο Richarlison στην νίκη της Βραζιλίας επι της Χιλής με 4-1 που και αυτός ήρθε από τον πάγκο και κατάφερε να πετύχει το 4ο γκολ στις καθυστερήσεις του παιχνίδιου.

Τέλος όπως πάντα βασικός και αρχηγός της Εθνικής Ιρλανδίας ο Seamus Coleman στο φιλικό 2-2 με το Βέλγιο. Χωρίς όμως να εντυπωσιάσει με την εμφάνιση του.

1 Response

αφησε ενα σχολιο