1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ

 Το όνομα του Victor Gyokeres δεν είναι το μόνο που ακούμε τις τελευταίες μέρες για την θέση του επιθετικού με την Έβερτον για κάποιο λόγο να έχει σηκώσει πολύ σκόνη σε σχέση με την αναμενόμενη προσθήκη στην επίθεση.

 Ο Allan Myers έγραψε σε tweet του: Ο Viktor Gyökeres είναι ένα από τα πολλά ονόματα στη λίστα της Έβερτον, καθώς προσπαθεί να ενισχύσει τις επιθετικές επιλογές, ωστόσο δεν έχει γίνει καμία προσφορά για τον επιθετικό της Κόβεντρι”.

 Αξιζει να ρίξουμε μια ματιά στα υπόλοιπα ονόματα που αυτή την στιγμή δείχνουν τα επικρατέστερα Δεν θα αναφερθούμε στον Armando Broja, μια και πολλές φορές έχουμε γράψει για τον 20χρονο Αλβανό επιθετικό αξίζει όμως να ρίξουμε μια ματιά στα υπόλοιπα ονόματα που γράφονται ως πιθανοί στόχοι της ομάδας.

  Η Έβερτον διερευνά μια συμφωνία δανεισμού για τον επιθετικό της Σαουθάμπτον, Che Adams, σύμφωνα με το The Athletic. Μια προσέγγιση θεωρείται ότι έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες και ενώ η δημόσια στάση της Σαουθάμπτον που πρόκειται να επαναληφθεί σε φόρουμ οπαδών το απόγευμα της Τετάρτης είναι ότι ο 26χρονος διεθνής με την Σκωτία δεν πωλείται, ο σύλλογος γίνεται κατανοητό ότι ιδιωτικά. να είναι πρόθυμος να εγκρίνει την αποχώρησή του.Ο Adams έμεινε εκτός της βασικής ενδεκάδας του Ralph Hasenhüttl σε πολλές περιπτώσεις προς το τέλος της περασμένης σεζόν. Εικάζεται ότι αυτό ίσως είναι προάγγελος αποχώρησης.Την προηγούμενη σεζόν πέτυχε 8 γκολ σε 33 συμμετοχές.

 Για όσους δεν έχουν εικόνα του παίκτη δείτε παρακάτω την καρτέλα με τα χαρακτηριστικά του παίκτη στο whoscored και ένα βίντεο με τις ικανότητες του.

Επίσης τις τελευταίες μέρες ακούγεται έντονα το όνομα του 26χρονου επιθετικού διεθνή με την Εθνική Γουινέας, Serhou Guirassy. Η Έβερτον έχει κάνει μια αρχική προσφορά για δανεισμό με μόνιμη οψιόν, αλλα η Ρεν θέλει μόνιμη μεταγραφή. Ο Guirassy  τα τελευταία δύο χρόνια του στη Βρετάνη έχει πετύχει συνολικά 25 γκολ, συμπεριλαμβανομένων 9 γκολ σε 37 συμμετοχές στη Ligue 1 την περασμένη σεζόν.

 Δείτε παρακάτω την καρτέλα με τα χαρακτηριστικά του παίκτη στο whoscored και ένα βίντεο με τις ικανότητες του.

 

 Μια ακόμα πιο δύσκολή περίπτωση είναι αυτή του νεαρού επιθετικού της Παρί Σαιντ Ζερμέν, Arnaud Kalimuendo. Ο 20χρονος ήταν στην Λάνς με καλά νούμερα τα τελευταία 2 χρόνια. Η Λίντς προσπάθησε πρόσφατα να τον αποκτήσει χωρίς επιτυχία μια και η πρόταση της ύψους 21 εκατομμυρίων λιρών απορρίφθηκε. Η Ρεν γράφεται πλεόν πως είναι κοντά στον παίκτη.

 Δείτε παρακάτω την καρτέλα με τα χαρακτηριστικά του παίκτη στο whoscored και ένα βίντεο με τις ικανότητες του.

 

 

αφησε ενα σχολιο