1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΩΡΕΣ ΤΩΝ

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΩΡΕΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ LIVE

Το Greek-toffees σας μεταφέρει σε ζωντανή ροή όλα τα μεταγραφικά νέα της Έβερτον .Η ομάδα μας έχει μεταγραφικά μέτωπα ανοιχτά κυρίως σε επίπεδο παικτών που ελπίζουμε και θέλουμε να τους δούμε με την μπλε φανέλα.Με την ελπίδα και την ευχή η τελευταία μέρα να βγάλει την ομάδα μας ενισχυμένη ξεκινάμε την μετάδοση μας. Για να μαθετε όλα τα μεταγραφικά νέα πατήστε ανανέωση

20:00 Μετά την ανακοίνωση του Frank Lampard Μάθαμε και την υπόλοιπη προπονητική ομάδα του Άγγλου τεχνικού. Η Έβερτον επιβεβαίωσε  ότι ο Joe Edwards διορίστηκε βοηθός προπονητή, ο Paul Clement ως προπονητής της πρώτης ομάδας και ο Chris Jones ως προπονητής πρώτης ομάδας και επικεφαλής απόδοσης.

20:00 Συμφωνήθηκε η μεταγραφή του Delle Alli στην Έβερτον από την Τότεναμ. Θα είναι μια αρχικά δωρεάν μεταγραφή. Με την Έβερτον να πληρώνει 10 εκατομμύρια £ αφού παίξει 20 παιχνίδια. Για συμφωνία δυόμιση ετών κάνουν λόγο στο skysports

20:05 Η Έβερτον προσπάθησε να κάνει  κίνηση δανεισμού για τον 24χρονο επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης, Luka Jovic αλλά η Ρεάλ δεν θέλει να τον αφήσει να φύγει.

20:10 Ο Donny van de Beek ολοκλήρωσε με επιτυχία τις ιατρικές του εξετάσεις στην Έβερτον, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

20:15 O Duncan Ferguson όπως γραφόταν θα έφευγε από την ομάδα όμως τα τελευταία νέα θέλουν τον Frank Lampard να έπεισε τον Σκωτσέζο να παραμείνει βοηθός του.

20:20 Ο νεαρός μέσος Lewis Warrington είναι στόχος δανεισμού τόσο για την Τρανμίρ Ρόβερς όσο και για τη Φλίτγουντ Τάουν. Ο 19χρονος έχει εντυπωσιάσει φέτος με την Κ23 .

20:25 Περισσότερες πληροφορίες διαβάζουμε για την συμφωνία απόκτησης του Delle Alli είναι μια δομημένη συμφωνία πληρωμής που ανάλογα με τις συμμετοχές θα μπορούσε να φτάσει περίπου στα 40 εκατομμύρια λίρες

20:35 Σύμφωνα με το Sky sports η συμφωνία απόκτησης του Dele Alli έγινε με τον Daviel Levy μεγαλομέτοχο της Τότεναμ και τον Bill Kenwright πρόεδρο της Έβερτον. Οι λεπτομέρειες ολοκληρώνονται τώρα και ο παίκτης πρόκειται να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις. Η συμφωνία όπως γράψαμε πιο πάνω για τον Alli θα μπορούσε να φτάσει τα 40 εκατομμύρια.

20:45 Ο μεταγραφικός στόχος της Έβερτον εδώ΄και αρκετό καιρό (έχουμε γράψει πάρα πολλά σχετικά) φέρεται να κατευθύνεται προς την Ρείντζερς της Γλασκώβης

20:50 Ο δανεισμός του Donny Van de Beek μόλις πριν λίγο ανακοινώθηκε  από το επίσημο site της Έβερτον

21:10 Αξίζει να πούμε ότι η Έβερτον σύμφωνα με τους κανόνες που ισχύουν μετά τους 2 δανεισμούς (El Ghazi και Van de Beek) δεν μπορεί να κάνει άλλο δανεισμό από Αγγλική ομάδα παρά μόνο από ομάδα του εξωτερικού.

21:25 Παρόλο που νωρίτερα είχε γραφεί ότι το θέμα Idrissa Gueye έχει τελειώσει νεότερες αναφορές γράφουν ότι συνεχίζει να υπάρχει η πιθανότητα να επιστρέψει ο Gueye στην Έβερτον με την ομάδα μας να κάνει προσφορά. Θα δούμε στην πορεία αν όντως ισχύουν τα δημοσιεύματα.

21:30 O Alan Myers γράφει στον λογαριασμό του στο twitter για πιθανή αποχώρηση παίκτη πριν την λήξη των μεταγραφών. Δεν είναι σίγουρο αν εννοεί τον νεαρό Lewis Warrington η κάτι άλλο.

21:35 Η Νιούκαστλ Γιουνάιτεντ έχει κάνει μια καθυστερημένη προσφορά για να  αποκτήσει τον Dele Alli ως δανεικό. Αυτό λέει ο David Ornstein της Athletic, ο οποίος αναφέρει ότι η Νιουκάστλ έκανε μια δραματική καθυστερημένη προσπάθεια ,μετά την αποτυχία να αποκτήσει τον Jesse Lingard της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μάλλον καμία ελπίδα αφού η μεταγραφή έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.

22:30 Ο Fabrizio Romano έγραψε για τον Dele Ali : Οι ιατρικές εξετάσεις του Dele Alli με την Έβερτον είναι ακόμα σε εξέλιξη. δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Κανονική διαδικασία. Μου λένε όλοι ακόμα το ίδιο: θα πάει στην Έβερτον.

23:00 Δύο ώρες πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος στην Αγγλία κανένα νέο όνομα δεν διαβάζουμε. Δεν υπάρχει αυτή την στιγμή καμία ένδειξη ότι η Έβερτον θα προχωρήσει σε άλλη μεταγραφή η δανεισμό εκτός φυσικά από του Dele Alli που αναμένουμε να ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες.

23:30 Προκύπτει τελικά μεταγραφή τις τελευταίας μεταγραφής. Ο νεαρός τερματοφύλακας της Φλιτγουντ Τάουν Billy Crellin διεθνής με την Κ20 της Εθνικής Αγγλίας περνάει ιατρικές εξετάσεις για να υπογράψει στην Έβερτον.Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Mike McGrath της Telegraph.

00:10 Ο Fabrizio Romano έγραψε πριν λίγο ότι ο Dele Alli υπέγραψε το συμβόλαιο του με την Έβερτον.Ακόμα ενημέρωσε ότι νωρίτερα η Ρεαλ απέρριψε πρόταση της Έβερτον για τον Σέρβο επιθετικό Luka Jovetic

01:00 H μεταγραφική περίοδος στην Αγγλία έχει ολοκληρωθεί. Λογικά η Έβερτον έχει ολοκληρώσει την μεταγραφή του Dele Alli. Θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε αν έχει ολοκληρωθει και η μεταγραφή του νεαρού τερματοφύλακα της Φλιτγουντ Billy Crellin.

01:05 Να διευκρινίσουμε ότι αν οι ομάδες έχουν κάνει μερική κατάθεση χαρτιών για κάποια μεταγραφή έχουν το χρόνο για να ολοκληρωθεί και αργότερα. Συνεπώς θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι αύριο για να δούμε αν υπάρχει κάτι άλλο. Σας ευχαριστούμε που συντονιστήκατε μαζί μας ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα μεταγραφική περίοδος ας ελπίσουμε να δούμε ωραίο ποδόσφαιρο και να βοηθήσουν ουσιαστικά όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας μας .

Καληνύχτα Έβερτόνιανς

 

 

 

αφησε ενα σχολιο