1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Ο ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η

Ο ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ

 Ο δανεισμός του Tom Cannon ήταν σχεδόν αναμενόμενος, μια και ο νεαρός επιθετικός πρέπει να πάρει περισσότερο αγωνιστικό χρόνο. Εξελίξεις όμως έχουμε και με εξτρέμ που όπως όλα δείχνουν πλησιάζει στην Έβερτον.

 Ο 20χρονος επιθετικός Tom Cannon, ο οποίος είναι στους Toffees από την ηλικία των δέκα ετών, θα περάσει το υπόλοιπο της σεζόν 2022/23 με την Πρέστον. Ο Cannon έκανε φέτος της πρώτες του συμμετοχές με την αντρική ομάδα και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στην Πρέστον. Ο Cannon πήρε την φανέλα με το Νο.28 και  μπορεί να κάνει το ντεμπούτο του  αυτό το Σαββατοκύριακο κόντρα στη Νόριτς Σίτι.

 

Η Έβερτον πλησιάζει στο να καλύψει το κενό στα εξτρέμ αποκτώντας ως δανεικό με οψιόν αγοράς από την Βιγιαρεάλ τον 25χρονο διεθνή Ολλανδό γεννημένο στην Νιγηρία Arnaut Danjuma. O Danjuma έχει εμπειρίες από Αγγλία μια και από το 2019 ως το 2021 αγωνιζόταν στην Μπόρνμουθ αρχικά στην Πρέμιερ λιγκ και μετά στην Τσάμπιονσιπ όταν η Μπόρνμουθ υποβιβάστηκε μπορεί να αγωνιστεί ως εξτρέμ αλλά και ως σέντερ φορ.Τον απέκτησε η Βιγιαρεάλ το 2021 έναντι 25 εκατομμυρίων ευρώ φέτος έχει συμμετοχές και 6 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Πέρυσι έκανε επίσης μια γεμάτη σεζόν με 34 συμμετοχές και 16 γκολ.Η πρόταση της Έβερτον είναι να αποκτήσουν τον Ολλανδό διεθνή ως δανεικό για το υπόλοιπο της σεζόν, αν και δεν είναι διατεθειμένοι στην ομάδα μας να συμφωνήσουν σε μια υποχρεωτική οψιόν αγοράς. Σύμφωνα με το El Periódico Mediterráneo η Βιγιαρεάλ και ο ίδιος ο Danjuma περιγράφονται ως ευχαριστημένοι με αυτή την προσφορά, καθώς οι Ισπανοί θέλουν να περιορίσουν τους μισθούς τους. Δείτε κάτω τα χαρακτηριστικά του παίκτη σύμφωνα με την καρτέλα του whoscored και ένα βίντεο που τον περιγράφει ως απίστευτο την χρονιά που μας πέρασε.

αφησε ενα σχολιο