1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Ο ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΟΣ DWIGHT MCNEIL

Ο ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΟΣ DWIGHT MCNEIL

 Τι άλλο θα μπορούσες να ζητήσει ο Sean Dyche από το Dwight McNeil; Πιθανότατα τίποτα. Μια επιβλητική εμφάνιση που άγγιξε το τέλειο στο χθεσινό εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπράιτον. Αρκεί μόνο να πούμε ότι τα δύο μεγάλα site στατιστικών, βαθμολόγησαν τον παίκτη με 9,9 το Sofascore και 10 το Whoscored. Αξίζει όμως να δούμε την εμφάνιση του McNeil με αριθμούς.

 Ο 23χρονος μέσος είχε συμμετοχή στα 4 από τα 5 γκολ της ομάδας.Ήταν αυτός που  “σέρβιρε” την σέντρα-ασίστ στον Abdoulaye Doucoure στο δεύτερο γκολ. Είχε το σουτ που οδήγησε στο αυτογκόλ του τερματοφύλακα Steele και σκόραρε και τα δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο το 4ο που πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και πανηγύρισε όπως κάποτε ο Ross Barkley πριν σκοράρει και το 5ο με εντυπωσιακό σουτ που πήγε στην γωνία του τέρματος του τερματοφύλακα της Μπράιτον.

Ακόμα είχε 5 πετυχημένες προσπάθειες για ντρίμπλα. 9 κερδισμένες μονομαχίες. 3 πάσες κλειδιά. Βοήθησε και στην άμυνα απομακρύνοντας 1 φορά την μπάλα και μπλοκάροντας με το σώμα ένα σουτ αντιπάλου. Όχι ότι όλα όσα καταγράφονται με αριθμούς είναι λίγα αλλά αυτά τα site δεν καταγράφουν τα μέτρα που έκανε με την μπάλα στα πόδια η τις βοήθειες που έδωσε στους συμπαίκτες του στα μαρκαρίσματα. Είναι μια από τις κορυφαίες και πιο ουσιαστικές εμφανίσεις παίκτη της Έβερτον τα τελευταία χρόνια Φυσικά ήταν ο παίκτης του αγώνα.

 

αφησε ενα σχολιο