1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Ο BERBATOV ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΕΟ

Ο BERBATOV ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΕΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

Ο Βούλγαρος επιθετικός Dimitar Berbatov έχει την δικιά του πρόταση για το ποιος πρέπει να καθίσει στον πάγκο της Έβερτον.

 Η πρόταση του είναι ο παλιός συμπαίκτης του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Wayne Rooney. Η Ντέρμπι Κάουντι είναι μόλις στην τελευταία θέση της Τσαμπιονσιπ, με μόλις 1 βαθμό. Όμως είναι αξιοσημείωτο ότι στην Ντέρμπι εχουν αφαιρεθει 21 βαθμοί για τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν την ομάδα.

Ο Berbatov έγραψε στην εβδομαδιαία στήλη του στην Betfair.  “Ο Rooney τα πάει πολύ καλά στην Ντέρμπι παρά όλα τα προβλήματα εκτός γηπέδου. Ξέρει πως να προπονεί , ξέρει τι περιλαμβάνει και είμαι σίγουρος ότι θα σκεφτεί ένα μέλλον στην Πρέμιερ Λιγκ. Χτίζει τον δρόμο του προς τα πάνω και είμαι σίγουρος ότι θα γίνει προπονητής της Premier League σύντομα. Η Έβερτον θα μπορούσε να είναι το επόμενο βήμα για αυτόν”

 O Rooney μετά τον ντέρμπι ρωτήθηκε σχετικά με την πορεία της ομάδας και είπε ότι η παλιά του ομάδα θα ανακάμψει «Πάντα υπάρχει αντίδραση όταν χάνεις το ντέρμπι. Προφανώς ήταν ένα απογοητευτικό αποτέλεσμα για την Έβερτον και είμαι σίγουρος, όπως συμβαίνει συχνά, θα υπάρξουν πολλές εικασίες γύρω από αυτό. Αλλά πρέπει απλώς να ανασυνταχθούν. Βρίσκονται σε μια δύσκολη περίοδο, πρέπει να το ξεπεράσουν και είμαι σίγουρος ότι θα το κάνουν».

 Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι στοιχιματικές εταιρίες έχουν χρίσει τον Rooney ως ένα απο τα φαβορι να αναλάβει την θέση, αν φύγει ο Benitez. Μάλιστα μετά την ήττα στο ντέρμπι έριξαν σε εντυπωσιακό βαθμό την απόδοση ώστε ο πρώην παίκτης της ομάδας νας αναλάβει την Έβερτον.

 

 

 

 

 

αφησε ενα σχολιο