1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Ο MYKOLENKO ΓΙΑ ΤΟ

Ο MYKOLENKO ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΕΜΟ

 Ο 22χρονος Ουκρανός μπακ Vitaliy Mykolenko βιώνει μια πολύ δύσκολη κατάσταση καθώς η Ρωσία εισέβαλε στην παρτίδα του την Ουκρανία το πρωί της Πέμπτης. Αρκετοί φίλοι της ομάδας αναρτούν μηνύματα συμπαράστασης προς τον νεαρό παίκτη της Έβερτον. Ο ποδοσφαιριστής το απόγευμα της Πέμπτης μοιράστηκε τις σκέψεις του σε μια συγκινητική ανάρτηση στο instagram.

 Ο Ουκρανός γράφει ” Θα ήθελα όλος ο κόσμος να γνωρίζει ότι ο Ρωσικός στρατός σκοτώνει άμαχο πληθυσμό σε όλες τις πόλεις της ανεξάρτητης Ουκρανίας. Τα ρωσικά μίντια γράφουν ότι προστατεύουν το Ντονέτσκ και το Λουχάνσκ αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Είναι δύσκολο να ακούω την αγχωμένη φωνή των γονέων μου που ψάχνουν μια ευκαιρία να προστατέψουν τους εαυτούς τους και να βοηθήσουν άλλους και να μην μπορώ να βοηθήσω τους γονείς μου. Ζητάω από όλο τον κόσμο να βοηθήσει την πατρίδα μου. Είμαι περήφανος που είμαι Ουκρανός. Δόξα στην Ουκρανία.

 Ως Greek-toffees να ευχηθούμε υγεία και τύχη για τους γονείς του παίκτη της ομάδας μας, αλλά και για τον Ουκρανικό λαό. Όπως επίσης να ευχηθούμε να τελείωσε άμεσα και χωρίς άλλες ανθρώπινες απώλειες αυτός ο πόλεμος.

αφησε ενα σχολιο