1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΕΒΕΡΤΟΝ Ο

ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΕΒΕΡΤΟΝ Ο ONANA

H Έβερτον ανακοίνωσε την απόκτηση του Amadou Onana από την Λίλ.

Ο 20χρονος κεντρικός μέσος που θεωρείται ένα από τα πιο εντυπωσιακά ταλέντα της Ευρώπης γίνεται η πέμπτη προσθήκη των μπλε αυτό το καλοκαίρι. Υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας για τα επόμενα 5 χρόνια και θα φοράει την φανέλα με το Νο8. Δυνατός, γρήγορος, τεχνικά καταρτισμένος και με την ικανότητα να χρησιμοποιείται σε μια σειρά από ρόλους κεντρικού μέσου, ο Onana αποκάλυψε την ευκαιρία να παίξει για τον προπονητή Frank Lampard, 

 «Είναι υπέροχο που έρχομαι στην Έβερτον. Ξέρω ότι είναι ένας μεγάλος, μεγάλος σύλλογος, ένας από τους μεγαλύτερους στην Αγγλία», είπε ο Onana στην evertontv. «Είναι μια ομάδα στην οποία θέλω να είμαι μέρος για πολλά χρόνια. Όλοι εδώ έδειξαν ότι με ήθελαν πραγματικά και έχουν ένα σχέδιο για μένα, οπότε εκτίμησα πραγματικά τις συζητήσεις που είχα με τον προπονητή και διευθυντή του ποδοσφαίρου [Kevin Thelwell]. Μου είπαν πώς ήθελαν να παίξω και το χάρηκα. «Και οι δύο έχουν πολλές φιλοδοξίες και αυτός είναι ο τύπος που είμαι, οπότε ταιριάζει. «Ο μάνατζερ ήταν ένας από τους μεγάλους λόγους. Έπαιξε στο υψηλότερο επίπεδο, κέρδισε πολλά πράγματα και ήταν και μέσος. Σημαίνει πολλά να έχω ενδιαφέρον από αυτόν και νομίζω ότι μπορεί να μου μάθει πολλά πράγματα. «Οι οπαδοί της Έβερτον είναι καταπληκτικοί. Είδα την υποστήριξή τους την περασμένη σεζόν και είναι επίσης ένας από τους λόγους που επέλεξα την Έβερτον. Ανυπομονώ να τους γνωρίσω στο Goodison και, μόλις ακούω για την ατμόσφαιρα, παθαίνω ανατριχίλες. Το μπλε είναι και το αγαπημένο μου χρώμα! Θα δώσω τα πάντα για τον σύλλογο και τους οπαδούς μας».

 Δείτε παρακάτω την καρτέλα με τα χαρακτηριστικά του παίκτη στο whoscored. Ένα βίντεο με τις ικανότητες του και την πρώτη του συνέντευξη στο Everton TV.

αφησε ενα σχολιο