1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΠΙΕΖΕΙ ΓΙΑ ΝΤΙΑΖ Ο

ΠΙΕΖΕΙ ΓΙΑ ΝΤΙΑΖ Ο ΛΑΜΠΑΡΝΤ

Ο Λάμπαρντπιέζει σοβαράγια να φέρει τον 23χρονο επιθετικό στην Έβερτον.Η Έβερτον επιθυμεί να βελτιώσει τις επιθετικές της επιλογές κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και ο Φρανκ Λάμπαρντ φέρεται να ενδιαφέρεται να υπογράψει τον επιθετικό της Μπλάκμπερν Ρόβερς Μπεν Μπρέρετον Ντίαζ.

Σύμφωνα με τον Simon Phillips από το GiveMeSport, ο Frank Lampard πιέζει αυτή τη στιγμή τους Toffees να υπογράψουν τον Χιλιανό διεθνή και μένει να δούμε αν η Everton μπορεί να συμφωνήσει σε ένα ποσό με την ομάδα της Championship.

Είπε: “Σκέφτονται μια κίνηση και θα είναι μια φτηνή επιλογή. Ο Λάμπαρντ πιέζει σοβαρά για να υπογράψει τον επιθετικο
Ο Brereton Diaz έχει συμβόλαιο με την Blackburn μέχρι το καλοκαίρι του 2023 και η ομάδα της Championship θα μπορούσε να προσπαθήσει να τον πουλήσει αυτόν τον μήνα για να μην τον χάσει με ελεύθερη μεταγραφή στο τέλος της σεζόν.Ο 23χρονος βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα αυτή τη σεζόν σημειώνοντας 10 γκολ και παίρνοντας 4 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα μπορούσε να αποτελέσει ένα ποιοτικό απόκτημα για την Έβερτον και σίγουρα θα τη βοηθούσε να βελτιωθεί στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού.
Ο Χιλιανός μπορεί να αγωνιστεί ως σέντερ φορ αλλά και ως πλάγιος επιθετικός και η ευελιξία του θα είναι ένα πρόσθετο πλεονέκτημα για τον Λάμπαρντ και την Έβερτον.
ΟιToffeesείναι αρκετά κακοί στο σκοράρισμα τη φετινή αγωνιστική περίοδο και μόνο η Nottingham Forest και η Wolverhampton Wanderers έχουν πετύχει λιγότερα γκολ στην Premier League μεχρι στιγμης. Ο Λάμπαρντ θα πρέπει να βελτιώσει το επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού της Εβερτον προκειμένου να οδηγήσει την ομάδα του σε πιο ασφαλή μονοπάτια και σίγουρα ο Χιλιανός δείχνει να είναι μια μεγάλη ευκαιρία καθώς είναι ενας αρκετά καλός παίκτης και τα χρήματα που θα δαπανηθούν θα είναι σίγουρα λιγότερα απο την αξία του.
ΟιToffeesδεν μπορούν να πάρουν κανένα ρίσκο σε αυτό το στάδιο της σεζόν και η διοίκηση του συλλόγου πρέπει να προσπαθήσει να στηρίξει τον προπονητή της ομαδας στο μεταγραφικό παζάρι, ώστε να μπορέσει να βελτιώσει την εικόνα της Εβερτον και φυσικά να μπορέσει στη συνέχεια του πρωταθλήματος να διατηρήσει την Έβερτον στην Premier League.Ο 23χρονος επιθετικός της Μπλάκμπερν είναι πιθανό να μπει στον πειρασμό να μετακομίσει στο Γκούντισον Παρκ και θα ήταν ένα ιδανικό επόμενο βήμα στην καριέρα του

αφησε ενα σχολιο