1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΠΙΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΙΟ

ΠΙΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ

Γεια σας Evertonians.

 Η ομάδα μας με τη σπουδαία και εξίσου σημαντική εκτός έδρας νίκη (πρώτο διπλό για φέτος) που πέτυχε το περασμένο Σάββατο εναντίον της Southampton, διεύρυνε το αήττητο σερί της στα επτά ματς(συμπεριλαμβανομένου και του ματς του Carabao cup),έφτασε στους 10 βαθμούς και αυτή την Κυριακή υποδέχεται στο “ναό” του Goodison Park τη Man U,με ανεβασμένη ψυχολογία και με στόχο μια ακόμη νίκη.

 Πριν προχωρήσω θέλω να σταθώ λίγο στο ματς του Saint Mary’s,το οποίο για μένα κρίθηκε στην άμεση αντίδραση της ομάδας μας,η οποία πετυχαίνοντας 2 γκολ μέσα σε 2 λεπτά,εξάλειψε το προβάδισμα που πήραν οι Saints με το καλημέρα στο β’ ημίχρονο και έφτασε στη σπουδαία νίκη. Η ομάδα,μετά και την ενσωμάτωση των τελευταίων μεταγραφών,βρίσκει την αγωνιστική της ταυτότητα και αυτό φαίνεται πλέον στο γήπεδο καθώς από παιχνίδι σε παιχνίδι γίνεται πιο ανταγωνιστική και πιο αποτελεσματική πετυχαίνοντας δύο συνεχόμενες νίκες (η τελευταία με ανατροπή).

 Όλοι ευχόμαστε να τριτώσει το καλό για την ομάδα μας στο ματς που ακολουθεί με αντίπαλο τη Man U. Ένα αρκετά δύσκολο ματς,ένα ντέρμπι στην ουσία απέναντι σε μια ομάδα η οποία προέρχεται από μια βαριά ήττα στο derby of Manchester,από τη City με σκορ 6-3. Σίγουρα η United θα ψάξει το θετικό αποτέλεσμα στο όχι και τόσο φιλόξενο,ειδικά τα τελευταία χρόνια, Goodison Park για να μη μεγαλώσει κι άλλο η απόσταση από την πρώτη εξάδα αλλά το γεγονός πως η ομάδα μας είναι σε αγωνιστική άνοδο αλλά και το ότι η United έχει και ευρωπαϊκό παιχνίδι πριν από το μεταξύ μας ματς,είναι ικανά να γείρουν την πλάστιγγα υπέρ μας.

 Θετικό κλίμα υπάρχει,η ομάδα αγωνιστικά και ψυχολογικά είναι καλά,οι Evertonians θα δημιουργήσουν για μια ακόμη φορά μια πολύ θερμή ατμόσφαιρα οπότε ο στόχος μας είναι η νίκη.

COME ON EVERTON!!

αφησε ενα σχολιο