1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο LEWIS

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο LEWIS DOBBIN

 Πριν το παιχνίδι αν περιμέναμε κάποιον νεαρό να κάνει ντεμπούτο με την φανέλα της ομάδας θα ήταν ο Ellis Simms. Όμως, ο Rafa Benitez μας εξέπληξε περνώντας ως αλλαγή τον 18χρονο Lewis Dobbin. Ποιος όμως είναι ο νεαρός φορ που έκανε χθες στο παιχνίδι με την Νόριτς το ντεμπούτο του.

 Ο Lewis Dobbin γεννήθηκε στο Στόουκ και αναρριχήθηκε τις ηλικιακές βαθμίδες στην ακαδημία της ομάδας. Το 2019/20 ανακηρύχθηκε παίκτης της σεζόν στην Έβερτον Κ18 ετών αφού σκόραρε 11 φορές σε 16 παιχνίδια.

 Ο David Unsworth τον ανέβασε απευθείας στην Κ23. Σύντομα υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο τον Ιανουάριο του 2020, που τον  δένει μέχρι τον Ιούνιο του 2022. Τον Ιανουάριο του 2021 είχε ένα σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο που τον παραγκωνίζει για το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν. Επέστρεψε για ένα παιχνίδι με την Μπράιτον σε επίπεδο Κ23, αλλά βγήκε νωρίς και δεν εμφανίστηκε ξανά. Τον Ιούλιο του 2021, ο Lewis Dobbin έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις με την Κ23, σημειώνοντας 3 φορές χατ-τρικ σε φιλικά της ομάδας.

 Με την έναρξη της σεζόν, μπορεί στο κακό ξεκίνημα της Κ23 να έχει καταγράψει μόλις ένα γκολ για το Premier league cup, όμως ο Ισπανός τον έχει προσέξει. Μετά το ντεμπούτο του στην συνέντευξη τύπου είπε: “Μερικές φορές έχεις έναν παίκτη στην προπόνηση και δεν εκτιμάς τίποτα η δεν έχει τίποτα ή ίσως δεν έχει την επιθυμία. Ο Dobbin είναι κάποιος που παρατηρείς ότι είναι εκεί όταν προπονείται“. Αυτό για ένα φορ που σωματικά δεν λες πως ξεχωρίζει. Συνεπώς κάτι άλλο έχει προσέξει πάνω του ο έμπειρος Ισπανός. Δείτε παρακάτω ένα βίντεο με την μαγική του σεζόν το 2019/20.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=dtbtyxcnAUA[/embedyt]

 

 

 

 

αφησε ενα σχολιο