1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο STANLEY

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο STANLEY MILLS;

 Γράψαμε χθες για τον Tom Cannon, τον νεαρό επιθετικό που εντυπωσιάζει με την Κ21 και όμως υπάρχει ένα ακόμα  εντυπωσιακό ταλέντο στην δεύτερη ομάδα της Έβερτον και είναι παράλειψη μας που δεν αναφερθήκαμε σε αυτόν νωρίτερα πρόκειται για τον Stanley Mills.

  Οι παλιότεροι από εσάς πιθανότατα να θυμάστε τον Danny Mills, τον διεθνή δεξιό αμυντικό που έκανε σπουδαία καριέρα. Έπαιξε στην Εθνική Αγγλίας και σε συλλογικό επίπεδο διακρίθηκε κυρίως με την φανέλα της Λιντς, αλλά πέρασε από αρκετές ακόμα ομάδες. Ο 19χρονος Stanley είναι ο γιος του με το μήλο να πέφτει κάτω από την μηλιά ο νεαρός εξτρέμ είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος παίκτης.

 Βρέθηκε στην Έβερτον σε ηλικία 14 ετών, έχοντας περάσει στο παρελθόν από την Λιντς. Ένας γρήγορος και ικανότατος ντριμπλέρ με εντυπωσιακή ικανότητα στα στημένα, ο Mills ήταν βασικό στέλεχος  στην Έβερτον κάτω των 18 ετών το 2020/21 ένω ταυτόχρονα άρχισε να παίρνει και της πρώτες του συμμετοχές στην Κ23 όπου σημείωσε στο ντεμπούτο του ένα υπέροχο γκολ στη νίκη με 5-0 επί της Σαουθάμπτον.

 Υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα τον Ιούλιο του 2021, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο. Το 2021/22 έκανε μια εξαιρετική σεζόν  με την Έβερτον κάτω των 23 ετών, χάνοντας μόνο 1 από τους 26 αγώνες της  Premier League 2 των Μπλε, σκοράροντας τρία γκολ και δίνοντας τέσσερις ασίστ.

Ο Mills κλήθηκε στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας της Έβερτον στις ΗΠΑ τον Ιούλιο του 2022 και συμμετείχε στους αγώνες με την Άρσεναλ και τη Μινεσότα Γιουνάιτεντ.Ακόμα αγωνίστηκε στα φιλικά εναντίον της Μπλάκπουλ και της Ντιναμό Κιέβου. Ήταν στον πάγκο για το πρώτο παιχνίδι της Έβερτον στην Πρέμιερ Λιγκ το 2022/23 εναντίον της Τσέλσι και λίγο αργότερα υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο μέχρι το τέλος Ιουνίου 2025. Το ποδοσφαιρικό είδωλο του νεαρού Mills είναι ο προπονητής της Έβερτον Framk Lampard και έδωσε τα πρώτα του λεπτά σε επαγγελματικό επίπεδο στο παιχνίδι του λιγκ καπ με την Φλιτγουντ το καλοκαίρι όπου έπαιξε σχεδόν ένα τέταρτο. Στο αγώνα με την Μπόρνμουθ o Mills έπαιξε ακόμα 9 λεπτά, ενώ και χθες ήταν στον πάγκο. Συνεχίζει και φέτος να εντυπωσιάζει με την Κ23 καθώς έχει ήδη σκοράρει 4 γκολ σε 6 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Πρεμιερ λιγκ 2.

https://twitter.com/i/status/1479455277242011648

 

 

αφησε ενα σχολιο