1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο TOM

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο TOM CANNON;

 Χθες στην στήλη του The blue pub ο Γιάννης έκανε μια αναφορά στον νεαρό επιθετικό Tom Cannon, που έκανε το ντεμπούτο του τα τελευταία λεπτά του αγώνα με την Μπόρνμουθ για το Λιγκ καπ. Ποίος είναι όμως ο νεαρός επιθετικός που εντυπωσιάζει στις μικρές ομάδες και χτυπάει την πόρτα της πρώτης ομάδας της Έβερτον;

 Ο Tom Cannon γεννήθηκε στο χωρίο Aintree που ανήκει διοικητικά στην μητροπολιτική κομητεία του Merseyside. Είναι στις ακαδημίες της Έβερτον από τα 10 του χρόνια και τον Μάρτιο του 2021 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα ως το 2023. Οι εμφανίσεις του που εντυπωσιάζουν στις μικρές ομάδες, ώθησαν την ομάδα τον περασμένο Αύγουστο να υπογράψει μαζί του επέκταση συμβολαίου ως το 2025.

  Ο Cannon με 1,80 ύψος είναι ένας πολλά υποσχόμενος επιθετικός. Μόλις 24ώρες μετά το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα της Έβερτον σκόραρε 2 φορές εναντίον της Παρι Σεν Ζερμέν και βοήθησε την Έβερτον να παραμείνει αήττητη στο Premier league international cup (μια αγγλική ποδοσφαιρική διοργάνωση για παίκτες Κ23 από όλη την Ευρώπη που σχεδιάστηκε για να παρέχει στους παίκτες Αγγλικών Ακαδημιών την ευκαιρία να ταιριάζουν με άλλους Ευρωπαίους ποδοσφαιριστές από την ηλικιακή τους ομάδα.) Είναι διεθνής με την Κ19 και την Κ20 της Ιρλανδίας. Έχει ήδη σκοράρει 51 γκολ με την Κ18 αλλά και την δεύτερη ομάδα της Έβερτον. Αναλυτικά παρακάτω τα γκολ του νεαρού φορ με τις μικρές ομάδες . Ακόμα στους συνδέσμους μπορείτε να δείτε κάποια εντυπωσιακά γκολ που έχει πετύχει.

αφησε ενα σχολιο