1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ;

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ;

 Είναι γεγονός ότι στο κέντρο της άμυνας ο Frank Lampard έχει πλέον πολλές λύσεις. Μετά τους βασικούς Coady και Tarkowski, υπάρχουν ακόμα οι Holgate,Keane,Godfrey,Mina ο νεαρός Reece Welch που θεωρείτε ένα καλό ταλέντο και δανεικός στην Αιντχόβεν είναι ο Jarrad Branthwaite .

 Οχτώ κεντρικοί αμυντικοί είναι πολλοί για οποιαδήποτε ομάδα, θεωρείτε δεδομένο ότι θα υπάρξει κάποια αποχώρηση τον Ιανουάριο η το καλοκαίρι. Πολλοί θεωρούν ότι ο Michael Keane είναι ο πιο πιθανός να αποχωρήσει από την ομάδα. Δείχνει δυσαρεστημένος και υπάρχουν και άρθρα που εμφανίζουν ενδιαφέρον για τον Άγγλο κεντρικό αμυντικό.

 Αρκετοί δημοσιογράφοι στην Αγγλία θεωρούν ότι ο Keane πρέπει να είναι αυτός που θα φύγει πρώτος.Ο Pete O’Rourke αυτό έχει προτείνει σε συνέντευξή του στο Football FanCast . “Αν ο Yerry Mina ήταν σε καλή φυσική κατάσταση και οι Ben Godfrey και Mason Holgate ήταν διαθέσιμοι, τότε υπάρχουν πολλές επιλογές για σέντερ μπακ. Θα ήταν πιο πρόθυμοι να αφήσουν τον Michael Keane να αποχωρήσει, υπήρχε αρκετό ενδιαφέρον από τη Γουέστ Χαμ και τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Αν ο Michael Keane είναι δυσαρεστημένος με την κατάστασή του και προσπαθήσει να εκβιάσει την αποχώρηση του, μπορεί να είναι κάτι που θα εξετάσει η Έβερτον τον Ιανουάριο.”

 Την περασμένη σεζόν ο Keane επικρίθηκε από τα μέσα ενημέρωσης μετά από μια συγκλονιστική κόκκινη κάρτα σε μια ήττα από τη Γουέστ Χαμ, με τον Perry Groves του talkSPORT να γράφει: «Πάντα μου φαίνεται σαν να μην ελέγχει το σώμα του. Ξέρεις πότε κάποιος πάντα δυσκολεύεται ή προσπαθεί να κάνει τα τάκλιν τελευταία στιγμή». Ο Keane χαρακτηρίστηκε επίσης «τσαπατσούλης» και από τον παλιό παίκτη, προπονητή και πλέον σχολιαστή, Chris Waddle μετά από μια απογοητευτική εμφάνιση του στην Εθνική Αγγλίας και φαίνεται πλέον απίθανο να φορέσει ξανά τη φανέλα των τριών λιονταριών σύντομα, λόγω της έλλειψης λεπτών και φόρμας.

 Πάντως ακόμα και η κατανομή του αγωνιστικού χρόνου των κεντρικών αμυντικών μέχρι στιγμής, δείχνει πως ο Michael Keane είναι αυτός που υπολογίζεται λιγότερο από τον Frank Lampard.

αφησε ενα σχολιο