1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΜΕ

ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΜΕ KENWRIGHT

 Πριν λίγες μέρες η κίνηση από πολλές λέσχες φίλων της ομάδας με την επωνυμία alltogethernow που επιθυμεί την απομάκρυνση του πρόεδρου Βill Kenwright αλλά και γενικότερα την απομάκρυνση του Δ.Σ  έβγαλε μια έντονη και άκομψη ανακοίνωση. Ο πρόεδρος Bill Kenwright που η ανακοίνωση αναφέρεται διαρκώς στο πρόσωπο του δεν την άφησε αναπάντητη. Παρακάτω παραθέτουμε μεταφρασμένες την ανακοίνωση της κίνησης all together now αλλά και την απάντηση του προέδρου Bill Kenwright, σε αυτό τον πόλεμο ανακοινώσεων που έχει ξεκίνήσει.

Ξεκινάμε με την ανακοίνωση πολλών συνδέσμων της ομάδας μια έντονη και μάλλον άκομψη ανακοίνωση ιδιαίτερα στα σημεία που αναφέρεται στην υγεία του προέδρου Bill Kenwright

 “Ως κίνηση και ως Εβερτόνιανς αισθανόμαστε ότι η ομάδα βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι

 Οι φήμες για αλλαγή και επένδυση είναι μπροστά μας σύμφωνα με καλά τοποθετημένες και έμπιστες πηγές, ελπίζουμε να οδηγήσουν σε αυτό που θέλει η πλειονότητα της οπαδικής βάσης .

 Είμαστε πλήρως αφοσιωμένοι στο να βεβαιώσουμε την απομάκρυνση του δ.σ. Είμαστε επίσης αφοσιωμένοι στο να κάνουμε ότι είναι δυνατόν και με όλες τις δυνάμεις μας ώστε να υποστηρίξουμε τον προπονητή και τους παίκτες ώστε να μείνουμε στην κατηγορία.

 Προς το παρόν, η ευρεία αίσθηση είναι ότι αν ο σύλλογος ανακοινώσει ότι η αλλαγή έρχεται στην κορυφή( δηλ το δ.σ). τότε θα παραιτηθούμε, θα σταματήσουμε τις διαμαρτυρίες και αυτός ο σύλλογος και η βάση των θαυμαστών μπορούν να ενωθούν και να πολεμήσουν μαζί για να μας κρατήσουν στην κατηγορία.

 Ο πρόεδρος είναι άρρωστος η υγεία του. Η υγεία του είναι που παρεμποδίζει το ρόλο του; Το στρές και η καθημερνή προσπάθεια να τρέξει ένα σύλλογο αναμφίβολα προκαλούν προβλήματα σε σχέση με την αποκατάσταση και θεραπεία της ασθένειας που δυστυχώς μάχεται.

 Ικετεύουμε την ομάδα να αναλάβει δράση και να προσπαθήσει για τo συμφέρον του προέδρου και του συλλόγου.

  Υπάρχει ένα μικρό παράθυρο εδώ. Δεν είμαστε στην τελευταία τριάδα, ούτε πρέπει να είμαστε ποτέ. Διαβάστε το δωμάτιο της Έβερτον, χρησιμοποιήστε αυτήν την ευκαιρία και μην καθυστερείτε το αναπόφευκτο

All together now

 

 Η απάντηση ήρθε σχετικά γρήγορα από τον πρόεδρο Bill Kenwright μια και η ανακοίνωση αναφέρονταν κυρίως σε αυτόν .

Αγαπητοί #Alltogethernow,

 Διάβασα την επιστολή σας προς τη Λέσχη. Αρχικά, μπορώ να σας ευχαριστήσω για τη φροντίδα και το ενδιαφέρον σας σχετικά με την υγεία μου.

  Μπορεί να ξέρετε καλά ότι τον Απρίλιο του 2015, με ενημέρωσαν ότι είχα μια χρόνια ασθένεια που πιθανότατα θα ήταν μαζί μου για όλη τη διάρκεια της ζωής μου. Αυτή είναι, αναπόφευκτα, μόνο η αρχή ενός ταξιδιού όπου τα προβλήματα συνήθως αυξάνονται. Και έχουν αυξηθεί. Αυτό που ίσως γνωρίζετε επίσης είναι ότι οι περισσότεροι άνθρωποι βρίσκουν την πνευματική δύναμε που δεν θα υποχωρήσει και ελπίζω ότι δεν θα νικηθεί.

 Μερικές φορές δεν είναι εύκολο, αλλά υπάρχουν πολλοί που είναι χειρότερα από εμένα.

 Αν μου επιτρέπεται, θα ωφεληθώ αυτής της ευκαιρίας για να αναφερθώ σε μερικά σημεία από την υπόλοιπη επιστολή σας.

  Ο Πρόεδρος δεν διευθύνει την ποδοσφαιρική ομάδα. Έχουμε έναν Διευθύνοντα Σύμβουλο που το κάνει αυτό, όπως συμβαίνει με τους περισσότερους συλλόγους. Στα μάτια του μεγαλύτερου μέρους του ποδοσφαιρικού κόσμου, η Denise (Barrett-Baxendale) είναι μεταξύ των καλύτερων από τους καλύτερους. Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να αντιμετωπίζουμε αυτά που αντιμετωπίζει κάθε άλλη ομάδα της Premier League σε ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό περιβάλλον, πέρα από τα προβλήματα που μας έχει φέρει ο κόσμος τα τελευταία τρία χρόνια και, πιο κοντά στο σπίτι, τον τελευταίο χρόνο.

 Μπορεί να πιστεύετε ότι δεν είναι μια τεράστια πρόκληση να προωθήσετε συνεχώς το νέο στάδιο που διαμορφώνεται αυτή τη στιγμή στην προκυμαία. Σας υπόσχομαι ότι είναι! Οι χρηματοδότες της ομάδας θα σας πουν γιατί. Γράφετε ότι «Οι φήμες σας λένε από «καλά τοποθετημένες και αξιόπιστες πηγές» ότι η επένδυση είναι επικείμενη». Αυτήν τη στιγμή, αυτό θα μπορούσε να είναι κατά το ήμισυ σωστό η κατά το ένα τέταρτο… κ.λπ. Αλλά αυτή είναι η κατάσταση εδώ και αρκετό καιρό. Και πάλι, όσοι από εσάς ξέρετε για τη συγκέντρωση εκατοντάδων εκατομμυρίων σε επενδύσεις θα σας πουν ότι είναι ένα σκληρό ταξίδι όπου υπάρχουν ελπίδες χτισμένες και στριμωγμένες σε έναν καρδιακό παλμό… 

 Αλλά είναι μια αποστολή που αναλαμβάνουμε ακατάπαυστα και θα πετύχουμε. Τα καταφέρνουμε. Ο Farhad και εγώ είμαστε σε αυτό κάθε ώρα… μαζί με το Διοικητικό Συμβούλιο και τους συμβούλους του.

 Σε αυτό που πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο συμφέρον της ομάδας, δεσμεύεστε για την απομάκρυνση αυτού του Διοικητικού Συμβουλίου. Όπως δείξατε.

 Για μένα, η φρίκη του να βλέπω τον Grant Ingles, τον Οικονομικό Διευθυντή μας, και τον Graeme Sharp να δέχονται επίθεση είναι κάτι παραπάνω από δύσκολο να κατανοηθεί. Το να βάζεις τον πρόεδρό σου σε ένα πανό με δυσάρεστο τρόπο είναι κάτι που, αν και με πονάει, πρέπει να το συνηθίσω, αλλά τον Grant και τον Sharpy;;! Σε πανό;;;!

 Το σύντομο παράθυρο στο οποίο αναφέρεστε, συμπεραίνεται ότι η ομάδα θα βοηθηθεί από την απομάκρυνση του διοικητικού συμβουλίου σου. Έχετε σκεφτεί ποτέ εάν ο προπονητής και οι παίκτες σας θα συμφωνούσαν με αυτό; Αν ο Frank θα έτριβε τα χέρια του με χαρά πέρυσι στη σκέψη, η αν έχει  πάει στο διευθυντή για να αναγνωρίσει από πού προήλθε η μεγαλύτερη υποστήριξή του; Και τι γίνεται με άλλους συλλόγους γύρω μας; Σκέφτονται μήπως ότι “το διοικητικό συμβούλιο της Έβερτον έχει φύγει… θα είναι πιο εύκολο για εμάς τώρα!!!”; Είμαι σίγουρος για την απάντηση σε καθεμία από αυτές τις ερωτήσεις.

 Τέλος, υπάρχει ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός. Το διοικητικό συμβούλιο σας νοιάζεται. Δεν είναι ωραίο να περνάμε αυτό που περάσαμε, αλλά δεν έχουμε σταματήσει τον εργατικό ρυθμό, την επιθυμία για ανάπτυξη και βελτίωση και την πίστη σε αυτόν τον σύλλογο και στους Έβερτόνιανς.

.  Λέω συχνά ότι δεν θα αρνιόμουν ποτέ το δικαίωμα διαμαρτυρίας σε κανέναν ποδοσφαιρόφιλο, ειδικά στους Εβερτονιανς. Ξέρω, αναπόφευκτα, θα έρθει η μέρα μου. Όπως ήξερα ότι θα  έβρισκα δισεκατομμυριούχο όταν οι έντονες και μακροχρόνιες διαμαρτυρίες ισχυρίζονταν ότι δεν έψαχνα καν.

 Εν τω μεταξύ, σας ευχαριστώ και πάλι που ανησυχείτε για τα προβλήματα υγείας μου. Στην πραγματικότητα, μια εβδομάδα ρεπό θα ήταν υπέροχο… αλλά δεν μπορώ να το δω να συμβαίνει… όπως δεν συμβαίνει εδώ και πολλά χρόνια…

 Σας εύχομαι αυτό που ευχήθηκα σε κάθε Εβερτόνιαν από τότε που μπήκα στην μπλε οικογένεια πριν από σχεδόν επτά δεκαετίες…ένα χαρούμενο Σαββατοκύριακο…το τέλος της σεζόν που όλοι ελπίζουμε…και μια επιστροφή σε καλύτερες μέρες στη συνέχεια.

“Πρόεδρος Μπιλ”

αφησε ενα σχολιο