1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΠΟΤΕ ΕΠΙΣΤΡEΦΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ;

ΠΟΤΕ ΕΠΙΣΤΡEΦΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ;

 Σύμφωνα με την Liverpool world δύο παίκτες της ομάδας αναμένεται να επιστρέψουν για το παιχνίδι με την Γουέστ Χαμ την ίδια στιγμή που 7 ακόμα παίκτες παραμένουν εκτός μάχης για το επόμενο παιχνίδι και πιθανότατα και για τα παιχνίδια μετά την διακοπή.

 Οι Dominic Calvert-Lewin και Αbdoulaye Doucoure είναι ετοιμοπόλεμοι συμμετέχουν κανονικά στις προπονήσεις και είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι της Κυριακής με την Γουέστ Χαμ.

 Αντίθετα σχετικά κοντά στην επιστροφή του αλλά εκτός μάχης για το παιχνίδι με την Γουέστ Χαμ είναι 2 παίκτες. Ο James Garner πού όπως γράφει η τοπική εφημερίδα του Λίβερπουλ δεν είναι τραυματίας, αλλά δεν έχει ακόμα την φυσική κατάσταση για να συμμετέχει σε παιχνίδι της ομάδας και ο Jordan Pickford που αναμένεται να επιστρέψει μετά την διακοπή στο παιχνίδι με την Σαουθάμπτον (1/10) η την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

 Τέλος υπάρχει μια 5άδα ακόμα που δεν γνωρίζουμε ακόμα την ημερομηνία επιστροφής. Αρχικά ο Yerry Mina που λογικά θα επιστρέψει νωρίτερα από τον Mason Holgate, τον Andros Townsend, τον Andy Lonergan και τον Ben Godfrey που γράψαμε σχετικά μέσα στην εβδομάδα.

αφησε ενα σχολιο