1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ 2 ΑΠΟ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ 2 ΑΠΟ ΕΜΙΡΑΤΑ

 Η Έβερτον όπως γράφει σε tweet ο δημοσιογράφος Chris Smith, έχει λάβει προσφορές για 2 παίκτες που δεν υπολογίζονται από τον Frank Lampard.

 Οι Solomon Rondon και Allan έχουν πέσει σε δυσμένεια στο ξεκίνημα της νέας σεζόν στην Πρέμιερ λιγκ. Ο Allan δεν έχει ακόμα πατήσει στο γήπεδο και έμεινε ως αχρησιμοποίητη αλλαγή 5 φορές, ενώ ο Rondon έχει ξεκινήσει μόλις δύο παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, παρά το γεγονός ότι ο Dominic Calvert-lewin ήταν εκτός λόγω τραυματισμού, ο Frank Lampard συχνά επέλεξε να χρησιμοποιήσει εξτρέμ ως επιθετικό (Gordon, McNeil) αντί να ξεκινήσει το παιχνίδι τον επιθετικό από την Βενεζουέλα.

 Η Έβερτον είναι ανοιχτή στο να επιτρέψει και στους δύο παίκτες να φύγουν, κατά προτίμηση στην επόμενη μεταγραφική περίοδο. Πολλαπλές πηγές επιβεβαίωσαν στο 90min ότι η Έβερτον έχει ήδη λάβει προσφορές από συλλόγους στο Κατάρ και για τους δύο παίκτες και ότι ο Allan έφτασε κοντά στο να κάνει μια τέτοια κίνηση το καλοκαίρι προτού διακοπούν οι αρχικές συνομιλίες. Ωστόσο, αυτό δεν μείωσε το ενδιαφέρον για τον Βραζιλιάνο μέσο. Η μεταγραφική περίοδος στο Κατάρ έκλεισε την προηγούμενη Πέμπτη, αλλά το 90min γράφει ότι υπάρχει ενδιαφέρον  και για τους δύο παίκτες από συλλόγους στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όπου η μεταγραφική περίοδος παραμένει ανοιχτή μέχρι τις 4 Οκτωβρίου. Δείτε παρακάτω το tweet του Chris Smith.

 

αφησε ενα σχολιο