1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΠΡΩΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ PATTERSON

ΠΡΩΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ PATTERSON

 Ο Nathan Patterson έκανε την πρώτη του εμφάνιση μετά την ένταξή του στην Έβερτον νωρίτερα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου κατά τη διάρκεια του αγώνα κάτω των 23 ετών με την Τότεναμ το βράδυ της Δευτέρας.

Αρκετοί φίλοι της ομάδας ίσως περίμεναν να δουν τον Patterson με την πρώτη ομάδα ωστόσο αυτό δεν συνέβη στο παιχνίδι με την Άστον Βίλα. ‘Έτσι ο Patterson πήρε τα πρώτα του λεπτά με την Κ23 και ξεκίνησε την καριέρα του στην ομάδα μας με μια θετική εμφάνιση. Είχε μια μεστή απόδοση με καλές σέντρες και αρκετά ανεβοκατεβάσματα στην πλευρά του.

Δεν ήταν ο μοναδικός από τους νεαρούς της ομάδας που έπαιξαν στο παιχνίδι καθώς και οι Jarrad Branthwaite, Ellis Simms και Lewis Dobbin αγωνίστηκαν επίσης με την Κ23. Μία σέντρα του Patterson και μια κεφαλιά του Dobbin στο 44′ διαμόρφωσαν το τελικό 1-0 για τους μικρούς.Οι μπλε ήταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο είχαν 3 ακόμα καλές ευκαιρίες να διπλασιάσουν τα τέρματα της ομάδας μας. Με τον Dobbin να χάνει μια ευκαιρία σε τετ α τετ. Με τον Branthwaite που την κεφαλιά του απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Τότεναμ. Όπως και τον Lewis Warrington που βρήκε το δοκάρι. Τελικά το 1-0 έμεινε για την Έβερτον Κ23, που μετά το πολύ κακό ξεκίνημα έχει βελτιώσει αρκετά την θέση της (8η) στον βαθμολογικό πίνακα.

αφησε ενα σχολιο