1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Πρόταση για Digne.

Πρόταση για Digne.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Βρετανίας υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για τον Lucas Digne, από τη στιγμή που έγινε γνωστό πως ήρθε σε ρήξη με τον Benitez και τέθηκε προς πώληση. Σύμφωνα με όσα έχουν ακουστεί λοιπόν, Chelsea, West Ham, Newcastle Utd, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον από άλλη μία ομάδα από την Αγγλία που δεν έχει ακουστεί μέχρι στιγμής, ενώ Napoli και Inter από την Ιταλία έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Αργά το βράδυ, μέσω του Keith Dowie του Sky, υπεύθυνου για το ρεπορταζ της Newcastle, έγινε γνωστό πως κατατέθηκε πρόταση ύψους £22,5m, συν τον Sean Longstaff, ως αντάλλαγμα για τον Γάλλο διεθνή.

Ο Ράφα είχε δουλέψει με τον Longstaff όταν εργαζόταν στη Newcastle, και μάλιστα ήταν υπεύθυνος για την εξέλιξη του, από τις ακαδημίες στην πρώτη ομάδα, και υπήρξε ενδιαφέρον από την ομάδα μας το περασμένο καλοκαίρι για την απόκτηση του.

Αν ισχύει η πρόταση είναι ένα θετικό βήμα γιατί αποδεικνύεται έμπρακτα πως το ενδιαφέρον είναι υπαρκτό και όχι απλώς φήμη, ενώ βάζει στην “πρίζα” άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται, ωστόσο η Everton θα ήταν περισσότερο ικανοποιημένη με ένα ποσό στα £30m, το συμβόλαιο του Longstaff λήγει σε 6 μήνες οπότε η ποδοσφαιρική του τιμή είναι χαμηλότερη, ενώ και ο ίδιος ο Digne προτιμά τις ομάδες του Λονδίνου ή στην Ιταλία.

αφησε ενα σχολιο