1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Πως φτάσαμε να παίζουμε

Πως φτάσαμε να παίζουμε ρώσικη ρουλέτα σε κάθε ματς;

Χάνοντας και το ντέρμπι του Merseyside και νικώντας η Burnley τη Wolves, μας προσπέρασαν ξανά! Οκ, έχουμε ένα ματς περισσότερο από εκείνους, η διαφορά μας είναι 2 ολόκληροι πόντοι! Άρα στο εξ’ αναβολής ματς με τη Watford πρέπει να κερδίσουμε πάσει θυσία, αν θέλουμε να πάρουμε το αβαντάζ από το παραπάνω παιχνίδι.

Όταν έκανα αναφορές πριν 1 μήνα και σχολίαζα, ότι με τη φανέλα μην επαναπαυόμαστε και ότι κινδυνεύουμε άμεσα, οι περισσότεροι γελάγατε…Τώρα όμως; Βλέπω μία σιγή στους περισσότερους και όσοι ακόμα μιλάνε, λένε πως θα καταφέρουμε να σωθούμε! Μακάρι να σωθούμε γιατί είναι μακράν η χειρότερη χρονιά μας των τελευταίων 10+ ετών… Κάποτε δεν μας άρεσε ο Moyes και θέλαμε να αλλάξουμε στυλ παιχνιδιού κ.ο.κ., ήρθαν πολλοί και αποχώρησαν ακόμα περισσότεροι. Δεν σκαλώνω μόνο με τον Moyes και τον κάθε Moyes, όμως αποτελέσματα έχουμε να δούμε από τότε, με κάτι εκλάμψεις του Μαρτίνεθ και του Αντσελότι. Ως εκεί και τίποτα παραπάνω! Και όχι ο Lampard δεν μου αρέσει προπονητικά καθόλου. Δεν έχει διορθώσει τίποτα προς το παρών και τα ματς που έχουμε κερδίσει είναι καθαρά συγκυριών και τύχης. Ναι θα ήθελα έναν προπονητή τύπου Potter ή Howe. Αλλά δε θα αναλωθώ άλλο με προπονητές κλπ., το ότι ήταν καλός ποδοσφαιριστής δε σημαίνει ότι θα είναι και καλός προπονητής!

Οι επόμενοι αγώνες μας είναι με Chelsea (H), Leicester (A), Watford (A), Brentford (H), Crystal Palace (H) και Arsenal (A). Αλήθεια τώρα με το χέρι στην καρδιά πόσους πόντους μπορούμε να πάρουμε; Όχι τι θα θέλαμε, αλλά καθαρά αντικειμενικά και ρεαλιστικά! Εγώ προσωπικα πιστεύω πως πάνω από 6-7 βαθμούς δε μπορούμε να πάρουμε παραπάνω.

Η Burnley παίζει με Watford (A), Aston Villa (H), Tottenham (A), Aston Villa (A) και Newcastle (H). Εδώ πιστεύω πως παραπάνω από 4-5 βαθμούς δεν θα μπορέσει να πάρει. Άρα όλα θα κριθούν στο νήμα και ίσα βάρκα ίσα γυαλό.

Πιστεύω πως το ερχόμενο ματς κόντρα στην Chelsea, στο οποίο είμαστε καραμπινάτοι αουτσάιντερ, αν καταφέρουμε και τσιμπίσουμε έστω και έναν ανέλπιστο βαθμό, θα είναι πραγματικά τέλειο! Γιατί δεν είναι μόνο ο/οι βαθμός/οί αλλά και η ψυχολογία που ανεβαίνει! Πραγματικά δε θέλω να πιστεύω πως θα υποβιβαστούμε, όμως αντικειμενικά η Everton ξεκινά από την εκκίνηση ως 2η και ας έχει ματς λιγότερο. Η ψυχολογία αυτή τη στιγμή είναι στην ομάδα της Burnley!

αφησε ενα σχολιο