1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΡΩΤΗΣΕ ΓΙΑ ΕΞΤΡΕΜ- ΒΛΕΠΕΙ

ΡΩΤΗΣΕ ΓΙΑ ΕΞΤΡΕΜ- ΒΛΕΠΕΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΕΣΟ

 Στο στόχαστρο της Έβερτον φέρεται να είναι για ακόμα μια φορά ο Σενεγαλέζος εξτρεμ της Γουότφορντ, Ismaila Sarr. Όπως και ένας νεαρός μέσος της Μπέρμιγχαμ Σίτι που συγκρίνεται με τον Jude Bellingham.

 Ο Σενεγαλέζος εξτρέμ είναι από το 2019 σημείο αναφοράς για την επίθεση της Γουότφορντ, έχει γεμάτες σεζόν τόσο στην Πρεμιερ λιγκ όσο και στην Τσάμπιονσιπ.Μετά το καλό Μουντιάλ που έκανε με την φανέλα της Σενεγάλης ως βασικός και στα 4 παιχνίδια της ομάδας πετυχαίνοντας μάλιστα και 1 γκολ στο παιχνίδι με το Εκουαδόρ ψάχνει τρόπο να φύγει από την Γουότφορντ αυτόν τον Ιανουάριο.

 Ο 24χρονος εξτρέμ θα μπει τον Ιανουάριο στους τελευταίους 18 μήνες του συμβολαίου του και στην Έβερτον ρώτησαν τι ποσό επιθυμούν οι Λονδρέζοι, για να δώσουν την συναίνεση τους για την μεταγραφή του. Όμως τα 35 εκατομμυρίων λίρες που γράφεται πως ζήτησε η Γουότφορντ, έχουν τρομάξει την ομάδα μας και γράφεται πως την έχουν οδηγήσει μακριά από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

 

 Ο 18χρονος κεντρικό μέσος George Hall είναι ένα εντυπωσιακό ταλέντο ανήκει στην Μπέρμιγχαμ Σίτι, που αρκετές ομάδες της Πρέμιερ λιγκ έχουν αρχίσει να ενδιαφέρονται για αυτόν. Θεωρείτε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Αγγλίας. Μάλιστα λόγω θέσης αλλά και της ομάδας από την οποία βρίσκεται συγκρίνεται με τον διεθνή μέσο της Ντόρτμουντ Jude Bellingham. Πέρυσι έκανε τις πρώτες του εμφανίσεις με την Μπέρμιγχαμ Σίτι στην Τσάμπιονσιπ και φέτος έχει ήδη 18 εμφανίσεις με 1 γκολ και 1 ασίστ. Λίβερπουλ, Λίντς και φυσικά η ομάδα μας είναι πιθανόν να προσεγγίσουν άμεσα την Μπέρμιγχαμ για την απόκτηση του.

αφησε ενα σχολιο