1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο DOUCOURE

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο DOUCOURE

Η Έβερτον ανακοίνωσε πριν λίγες ώρες την ενεργοποίση της οψιόν.Έτσι ο  Doucoure συνεχίζει την καριέρα του στην ομάδα μας.

 Όπως είναι γνωστό το συμβόλαιο του διεθνή με το Μάλι μέσου ολοκληρωνόταν φέτος το καλοκαίρι. Η Έβερτον ενεργοποίησε την οψιόν που υπήρχε για ακόμα 1 χρόνο στο συμβόλαιο του, μέχρι το τέλος Ιουνίου του 2024. Πρόσφατα είχε εκφράσει τις αμφιβολίες του και ένα παράπονο για την κατάσταση του συμβολαίου του.

 Ο Doucoure,  έχει πραγματοποιήσει 94 εμφανίσεις με την Έβερτον από τότε που ήρθε στην ομάδα απο την Γουότφορντ τον Σεπτέμβριο του 2020. Σε 18 συμμετοχές έχει άμεση επίδραση σε γκολ που πέτυχε η ομάδα (εννέα γκολ, εννέα ασίστ) για την Έβερτον.Φέτος με 4 γκολ και 2 ασίστ έχει βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα

 Ειδικά από την στιγμή που ο Sean Dyche ήρθε στην Έβερτον στα τέλη Ιανουαρίου, ο μέσος ξανακέρδισε θέση βασικού στο σχήμα της ομάδας και η συμβολή του ήταν πολύτιμη . Ο 30χρονος σκόραρε στα παιχνίδια με την Νότιγχαμ Φόρεστ και στην Τσέλσι που βοήθησαν την ομάδα να κερδίσει σημαντικούς βαθμούς στην μάχη για την παραμονή. Εξαιρετική η απόδοση του στο φοβερό 1-5 επί της  Μπράιτον.

αφησε ενα σχολιο