1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Ταξίδι στην πρωτεύουσα για

Ταξίδι στην πρωτεύουσα για ακόμα μία φορά

Γενικά από ότι έχω καταλάβει φέτος, τα ταξίδια μας στο Λονδίνο δεν είναι και τόσο ευχάριστα όπως πέρυσι. Φέτος οι βαθμοί που έχουμε συγκεντρώσει μέχρι στιγμής είναι μόλις 1 βαθμός! σε 4 παιχνίδια κόντρα σε Brentford (1-0), Crystal Palace (3-1), Chelsea (1-1) και Tottenham (5-0). Απομένουν τα παιχνίδια με West Ham και Arsenal, που δε νομίζω ότι θα εισπράξουμε κάτι από εκεί.

Πέρυσι αντίθετα το ταξίδι μας στο Λονδίνο ήταν η χαρά του μικρού παιδιού, έχοντας 15 βαθμούς! Ήτις 5/6 ματς τα κερδίσαμε, χάνοντας μονάχα στο Stamford Bridge με 2-0.

Δυστυχώς φέτος η κατάστασή μας είναι αντιστρόφος ανάλογη με τα περσινά δεδομένα. Αποκλειστίκαμε και στο κύπελλο, οπότε τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στο πως θα σωθεί η χρονιά ώστε να μη γραφτεί με μαύρα γράμματα η ιστορία μας. Μας απομένουν 11 παιχνίδια μαζί με το παιχνίδι της Κυριακής. Στα 5 εξ αυτών θα αγωνιστούμε στο Goodison Park και στα υπόλοιπα 6 εκτός έδρας.

Δεν ξέρω πως θα αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι κόντρα στους “hammers”, σαφώς και είναι το φαβορί. Μπάλα είναι όμως και υπάρχουν και εκπλήξεις. Δεν πιστεύετε στα θαύματα?

Η βαθμολογία ως εξής έχει:

Leeds    29 με 30 παιχνίδια

Everton 25 με 27 παιχνίδια

Watford 22 με 29 παιχνίδια

Burnley 21 με 27 παιχνίδια

Αυτό το Σαββατοκύριακο τα ματς που μας ενδιαφέρουν είναι:

Liverpool – Watford

Burnley – Man. City

Leeds – Southampton

Καλώς ή κακώς όλα δεν εξαρτόνται μόνο από εμάς αλλά και από τους άλλους αντιπάλους. Όλοι έχουν να παίξουν με ομάδες που βρίσκονται στην 5αδα, εξαίρεση η So’ton.

Η παράδοση μας στο Ολυμπιακό στάδιο του Λονδίνου από το 2017 που παίξαμε το πρώτο μας παιχνίδι ως αντίπαλοι είναι υπερ το δέοντος θετική!

2017. West Ham v Everton  0-0

2018. West Ham v Everton  3-1 (Lanzini 2, Arnautovic – Niasse)

2019. West Ham v Everton  0-2 (Zouma, Bernard)

2020. West Ham v Everton  1-1(Diop – Calvert Lewin)

2021. West Ham v Everton  0-1(Calvert Lewin)

1 Response

αφησε ενα σχολιο