1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΚΑΙ

ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΚΑΙ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ

 Τα δικαιώματα ονομασίας για το νέο γήπεδο της Έβερτον αναμένεται να είναι από τις πιο προσοδοφόρες πηγές εσόδων που έχει να προσφέρει η Έβερτον για να αντλήσει χρηματοδότηση για το νέο γήπεδο.Εξελίξεις έχουμε και στο τομέα της χρηματοδότησης του έργου για το όποιο μέχρι στιγμής ένα μέρος το καλύπτει ο μεγαλομέτοχος της ομάδας.

 Τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο σύλλογος προσέλαβε τις υπηρεσίες της αμερικανικής εταιρείας συμβούλων αθλητισμού και ψυχαγωγίας Elevate Sports Ventures, για να υποστηρίξει την αναζήτησή της για έναν συνεργάτη για τα δικαιώματα ονομασίας για το γήπεδο. H Elevate να έχει σημαντική εμπειρία στην εξασφάλιση παρόμοιων συμφωνιών για αθλητικές ομάδες των ΗΠΑ, με ισχυρούς οικονομικούς όρους για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Τους τελευταίους 18 μήνες, η Elevate σημείωσε μεγάλες επιτυχίες στα δικαιώματα ονοματοδοσίας σταδίων στις ΗΠΑ, υπογράφοντας μια 10ετή συμφωνία για την ομάδα του San Jose Earthquakes στο ποδόσφαιρο με την έδρα τους να είναι γνωστή ως PayPal Park.Όπως και της ομάδας Pittsburgh Steelers του Αμερικάνικου ποδοσφαίρου που χάρη στην ίδια εταιρία πέτυχε μια συμφωνία για τα δικαιώματα ονοματοδοσίας 15 χρόνια με την εταιρεία χρηματοοικονομικής τεχνολογίας Acrisure.

 Η Διευθύνων Σύμβουλος της Έβερτον, Denise Barrett-Baxendale, αποκάλυψε σε ανοιχτή επιστολή της προς τους φιλάθλους την περασμένη εβδομάδα ότι δύο νέοι συνεργάτες για το γήπεδο ήταν κοντά στο να ανακοινωθούν. Όμως η Liverpool echo γράφει ότι καμία από αυτές τις συμφωνίες δεν σχετίζεται με την πώληση των δικαιωμάτων ονομασίας του γηπέδου.

 

αφησε ενα σχολιο