1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΤΑ ΘΕΛΩ ΤΟΥ DYCHE

ΤΑ ΘΕΛΩ ΤΟΥ DYCHE ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ

 Μετά το νικηφόρο προχθεσινό παιχνίδι με την Λιντς. Ο Sean Dyche ρωτήθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του στο σκοράρισμα και εξήγησε τα θέλω του σχετικά με την επίθεση της ομάδας.

  Ο 51χρονος τεχνικός εξήγησε για άλλη μια φορά την πρόθεσή του να οικοδομήσει μια ομάδα που να είναι αποτελεσματική όποιος παίκτης και αν παίζει στην επίθεση. Δέχτηκε ότι το ρόστερ της ομάδας που έχει κληρονομήσει δεν έχει ισορροπία περιορίζοντας όμως την απάντηση του στο ότι η ισορροπία  “δεν είναι αρκετά σωστή“, και τόνισε ότι πιστεύει στους παίκτες με τους οποίους συνεργάζεται.

 Ο Sean Dyche είπε αναλυτικά: “Έγινε πολύς θόρυβος για τις επιθετικές επιλογές, αλλά πιστεύω στους παίκτες εδώ. Έχω μιλήσει για την ομάδα, τους παίκτες, πώς μπορούμε να βρούμε έναν τρόπο. Νομίζω ότι είναι σημαντικό να το θυμόμαστε, έχει να κάνει με το πώς μπορούμε να βρούμε τον τρόπο να είμαστε παραγωγικοί και να κερδίζουμε αγώνες. Δεν έχει να κάνει μόνο με έναν παίκτη, αλλά πώς η ομάδα μπορεί να βρει τρόπο και ήμουν ευχαριστημένος με αυτό (κόντρα στη Λιντς) Κατά τη γνώμη μου είχαμε μερικές πολύ καλές ευκαιρίες. Νομίζω ότι είχαμε μια απόκρουση από τη γραμμή και ο τερματοφύλακας τους κάνει μερικές αποκρούσεις, τα πράγματα πήγαιναν καλά στην περιοχή.”

Ο 51χρονος τεχνικός συνέχισε  “Θέλουμε να βάζουμε περισσότερα ερωτήματα στον αντίπαλο. Θέλουμε να ανακατεύουμε το παιχνίδι μας, ποτέ δεν ανησυχούσαμε πολύ για τα στυλ, εφόσον είναι αποτελεσματικό, θέλω να παίξω αποτελεσματικό ποδόσφαιρο και θέλω αυτή η ομάδα να παίζει αποτελεσματικό ποδόσφαιρο και νομίζω ότι αυτό ήταν [κόντρα στη Λιντς]. Νομίζω ότι ακριβώς για αυτή η ελευθερία, μίλησα στους παίκτες, αυτή την ελευθερία να χάσουν το σουτ. Τους είπα πριν, μην είστε σφιγμένοι στην περιοχή. Δεν με ενοχλεί αν το χάσεις  αν το χάσεις το χάσες, έτσι ακριβώς πάει, δεν θα τα ακούσεις. Θα τα ακούσεις μόνο αν δεν είσαι εκεί για να σκοράρεις η και αν δεν σουτάρεις, δεν τελειώνεις την φάση για να βάλεις γκολ. Αυτή είναι η μόνη φορά που θα τα ακούσεις. Αλλά αν χάσεις μια ευκαιρία, δεν είναι πρόβλημα για μένα, εφόσον είσαι εκεί για να εκμεταλλευτείς αυτήν την ευκαιρία ή να δημιουργήσεις μια ευκαιρία, αυτό είναι το κλειδί για μένα. Και τότε η ελευθερία έρχεται πίσω από αυτό και φυσικά τα αποτελέσματα, τα οποία δίνουν είναι όλοι να έχουν λίγη αυτοπεποίθηση για να νιώσουν λίγο πιο ελεύθεροι και να πάνε να βάλουν ένα γκολ.

αφησε ενα σχολιο