1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ…ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ-ΚΑΜΠΑΝΑ ΑΠΟ FA

ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ…ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ-ΚΑΜΠΑΝΑ ΑΠΟ FA ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

“Καμπάνα” και ενδεχόμενο τιμωρίας αναμένεται από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (FA) για τις εισβολές στο γήπεδο μας, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τη νίκη μας  επί της Κρίσταλ Πάλας τον Μάιο.

Οι Toffees βρίσκονταν πίσω στο σκορ με 2-0 πριν καταφέρουν την ολική ανατροπή και να κερδίσουν με 3-2 για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στην Premier League.

Οι οπαδοί  της ομάδας μας, εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο στο τέλος του παιχνιδιού και ο προπονητής της Πάλας, Πατρίκ Βιεϊρά, ενεπλάκη σε καυγά με έναν οπαδό των μπλε.

Η Έβερτον έχει προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα 18 Ιουλίου για να απολογηθεί για την όλη κατάσταση.

Να θυμίσουμε,  ότι στο πιο κομβικό παιχνίδι της χρονιάς,  οι οπαδοί μας εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο του Γκούντισον Παρκ μετά το νικητήριο γκολ του Ντόμινικ Κάλβερτ-Λιούιν στο 84ο λεπτό.

«Η Έβερτον κατηγορήθηκε για δύο παραβιάσεις του κανόνα Ε20 της FA», δήλωσε η ομοσπονδία.

«Εικάζεται ότι στο 84ο λεπτό και στη συνέχεια, μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, η Εβερτον απέτυχε να διασφαλίσει ότι οι θεατές της, και όλα τα άτομα που υποτίθεται ότι είναι υποστηρικτές ή οπαδοί της, συμπεριφέρθηκαν με τάξη και απέφυγαν τη χρήση απειλών και βίαιων συμπεριφορών, αφού είχε ήδη προηγηθεί εισβολή τους στον αγωνιστικό χώρο.

https://youtu.be/qQd5sUR80Ss

Η αστυνομία του Μέρσεϊσαϊντ πάντως, μίλησε τόσο με τον Βιεϊρά όσο και με τον υποστηρικτή της ομάδας μας και μαζί με την FA, αποφάσισαν να μην προβούν σε κάποια ενέργεια για το περιστατικό.

αφησε ενα σχολιο