1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ JAMES

ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ JAMES GARNER

 Ποία είναι τα χαρακτηριστικά του νέου παίκτη της Έβερτον όσοι δεν παρακολουθούν Championship σίγουρα δεν έχουν εικόνα του 21χρονου James Garner.

 Ο γεννημένος στην άλλη πλευρά του ποταμού Mersey στο Μπίρκενχεντ ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μετά από μόλις 7 συμμετοχές στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και 3 πετυχημένους δανεισμούς στην Γουότφορντ και δύο σεζόν στην Νόττιγχαμ Φόρεστ η Έβερτον τον αγόρασε. Ο Garner είναι συμπαίκτης του Amtony Gordon στην Κ21 της Εθνικής Αγγλίας.

  Ως θέση θα το χαρακτηρίζαμε αυτό που λένε αρκετοί προπονητές ως ένα σύγχρονο 6-8άρι. Δηλαδή έναν παίκτη που είναι αρκετά καλός στα ανασταλτικά του καθήκοντα αλλά μπορεί και να φτιάξει παιχνίδι αλλά και να πατήσει περιοχή.Είναι δεξιοπόδαρος με ύψος 1,85.

 Παρακολουθώντας τα στατιστικά την περασμένη σεζόν στην Τσαμπιονσιπ αυτό που αρχικά κάνει εντύπωση είναι πως είναι ένας παίκτης που καλύπτει μεγάλη επιφάνεια στο γήπεδο (δείτε εικόνα δίπλα) . Πέρυσι με την Νόττιγχαμ Φόρεσρ είχε 41 συμμετοχές από τις οποίες στις 36 ξεκίνησε ως βασικός.

 Πέτυχε 4 γκολ και είχε και 8 ασίστ ενώ εντυπωσιακό είναι ότι έχει μέσο όρο 2 πάσες κλειδιά ανά παιχνίδι. Πασάρει  σωστά με ένα ποσοστό 81% μέσο όρο. Έχει καλό σουτ. Δεν υστερεί όπως είπαμε στα αμυντικά του καθήκοντα με 1,4 κλεψίματα μέσο όρο ανά παιχνίδι, 1,8 πετυχημένα τάκλιν και 0,9 απομακρύνσεις μέσο όρο μπορούμε να πούμε ότι τα ποσοστά είναι αρκετά καλά και σε αυτό τον τομέα.

  Το sofascore τον έχει ως τον καλύτερα βαθμολογημένο παίκτη της Φορεστ την περασμένη σεζόν με μέσο όρο απόδοσης 7,26. Έτσι μπορούμε να πούμε ότι ήταν ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές της πορείας ανόδου της ομάδας του την περασμένη σεζόν. Ας ελπίσουμε η απόδοση του να είναι ανάλογή και στην ομάδα μας και την Πρέμιερ λιγκ. Δείτε παρακάτω ένα βίντεο του από την περασμένη σεζόν.

 

 

 

 

 

 

αφησε ενα σχολιο