1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ

 Αρκετά έντονη κινητικότητα δείχνει να υπάρχει στην ομάδα της τελευταίες μέρες με την Έβερτον να προσπαθεί να ενισχυθεί μετά την απώλεια του Richarlison αλλά και την προσθήκη του Tarkowski.

 Ο Δανός Christian Ericksen φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεπώς αυτός ο στόχος δείχνει να χάνεται για τηην ομάδα μας. Σύμφωνα με την Mail δεν θα πρέπει να περιμένουμε πολλά και για τον άλλο ελεύθερο που ενδιαφέρει την ομάδα μας τον Jesse Lingard. Ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα μετακομίσει στην Έβερτον μόνο ως έσχατη λύση και αυτό γιατί ο 29χρονος διεθνής έχει ανησυχίες για την τρέχουσα οικονομική κατάσταση των μπλε. Πάντως και οι απαιτήσεις του παίκτη για ένα συμβόλαιο στα 150 χιλιάδες λίρες την εβδομάδα δείχνουν υπερβολικές.

  Η Τότεναμ πιστεύει ότι μπορεί να αποκτήσει τον Antony Gordon για μόλις 10 εκατομμύρια λίρες, σύμφωνα με τη Mirror. Κι αυτό γιατί οι μπλε εξακολουθούν να χρωστούν στους Λονδρέζους  για τη μεταγραφή του Dele Alli από την περασμένη σεζόν. Η ασυνήθιστη συμφωνία οδήγησε τον Alli να μετακομίσει δωρεάν στο Γκούντισον Παρκ, αλλά με την Έβερτον να πρέπει να πληρώσει 40 εκατομμύρια λίρες εάν ο μέσος γίνει κανονικός στην πρώτη ομάδα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι Spurs είναι πρόθυμοι να παραιτηθούν από αυτή τη συμφωνία, υπό την προϋπόθεση ότι μπορούν να πάρουν τον Gordon με μειωμένη τιμή. Σενάριο που μάλλον ακούγεται αστείο αυτή την στιγμή.

  Ο Βραζιλιάνος αμυντικός της Ουντινέζε, Rodrigo Becao  είναι μεταγραφικός στόχος το Sky Italia, η Gazzetta dello Sport αναφέρει ότι ο Becao είναι «πολύ δημοφιλής» στους ανθρώπους της Έβερτον. Ο Becao  αποτιμάται μεταξύ 15-20 εκατομμυρίων ευρώ από τον σύλλογό του. Ο 26χρονος σέντερ μπακ έκανε 36 εμφανίσεις για την ιταλική ομάδα που τερμάτισε 12η στη Serie A την περασμένη σεζόν.Με τον δημοσιογράφο του Sky Italia, Τζιανλούκα Ντι Μάρτσιο, δήλωσε ότι οι μπλε βρίσκονται σε «προχωρημένες διαπραγματεύσεις» με την Ουντινέζε. Δείτε παρακάτω την καρτέλα του παίκτη στο whoscored.

 Ο Νιγηριανός Emmanouel Dennis ήταν ότι καλύτερο είχε να παρουσιάσει η Γουότφορντ την περασμένη σεζόν. Ο 24χρονος επιθετικός κατάφερε να σκοράρει 10 γκολ και να δώσει άλλες 6 ασίστ σε μια ομάδα που υποβιβάστηκε εύκολα τελικά. Σε άρθρο στην Evening Standard, ο Simon Collings αποκάλυψε ότι η Έβερτον σχεδιάσει τώρα μια κίνηση για τον Νιγηριανό επιθετικό.

 

 Έτοιμη να κάνει κίνηση για την απόκτηση του Domιnic Calvert-Lewin φέρεται πως είναι η Νιουκάστλ. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ η Έβερτον δεν δείχνει διατεθειμένη να χάσει άλλο επιθετικό μετά την πώληση του Richarlison.Έτσι για να αποκρούσει πιθανούς μνηστήρες, η Έβερτον έβαλε ένα αρκετά ψηλό τίμημα πώλησης.

αφησε ενα σχολιο