1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ DUNCAN

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ DUNCAN

Ο Duncan Ferguson πήρε την μεγάλη απόφαση να αποχωρήσει από το προπονητικό επιτελείο της Έβερτον.

 Ο Σκοτσέζος προπονητής αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του μακριά από την ομάδα ήταν η απόφασή του για να κυνηγήσει της προπονητικές του φιλοδοξίες. Ο Frank Lampard πιστεύεται ότι ήθελε να τον κρατήσει στην ομάδα. Ο Ferguson είναι ο δεύτερος προπονητής που αποχώρησε φέτος από τη Finch Farm, με τον  David Unsworth να εγκαταλείπει τον ρόλο του στην ακαδημία τον Απρίλιο. Ο Unsworth έφυγε επίσης για να ακολουθήσει τα όνειρα στην προπονητική.

 Ο Duncan έδωσε μια συνέντευξη στο Everton TV που είπε: “Ο σύλλογος ήταν φανταστικός μαζί μου. Με στήριξαν σε όλη τη διαδρομή μου. Είναι ο πρόεδρος που με στήριξε ως παίκτη και ως προπονητή. Ήταν καταπληκτικός μαζί μου, οπότε θα ήθελα να τον ευχαριστήσω. Και μετά, υπάρχουν άνθρωποι όπως η CEO μας Denise (Barrett-Baxendale) που ήταν φανταστική. Είναι πραγματικά ένα φροντιστικό κλαμπ με μερικούς κατάλληλους ανθρώπους σε αυτό. Είναι τεράστιοι Εβερτονιανς. Και, φυσικά, υπάρχουν και οι οπαδοί. Μου ήταν απίστευτοι από τότε που ήρθα το ’94. Έχουμε έναν ισχυρό δεσμό. Η σχέση που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια ήταν ιδιαίτερη. Ξέρουν πόσο σημαίνουν για μένα. Πάντα θα τους αγαπώ. Ήταν δύσκολη η περασμένη σεζόν, αλλά αυτός ο σύλλογος σίγουρα οδεύει προς τη σωστή κατεύθυνση. Είναι ένα φανταστικό κλαμπ. Η ομάδα είναι σε καλά χέρια με τον Frank ως προπονητή. Είιναι πρώτης κατηγορίας προπονητής και ήθελε να μείνω. Δεν μπορώ να μιλήσω αρκετά για τον Φρανκ. Είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος και ένας υπέροχος νεαρός προπονητής, είμαι σίγουρος ότι θα τα πάει πολύ καλά για την Έβερτον. Υπάρχει επίσης το νέο γήπεδο στον ορίζοντα που θα είναι απίστευτο για τον σύλλογο. Θα είμαι εκεί ως υποστηρικτής. Τα παιδιά μου έχουν πάρει εισιτήρια διαρκείας και ανυπομονώ να επιστρέψω

 Ας ευχηθούμε τα καλύτερα για τον θρύλο της ομάδας μας και ας ελπίσουμε αυτό να μην είναι αντίο από την Έβερτον αλλά εις το επανιδείν.

αφησε ενα σχολιο