1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ;

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ;

 Υπάρχει μια έντονη φημολογία που συνδέει την Έβερτον με την απόκτηση τερματοφύλακα, ειδικά μετά τον τραυματισμό του Jordan Pickford λόγω του ότι και ο Andy Lonergan είναι τραυματίας.Με την Έβερτον να ερευνούσε την αγορά για ελεύθερους τερματοφύλακες, μια και μπορεί ακόμα να αποκτήσει.

 Όμως η αναβολή της αγωνιστικής που αφήνει την ομάδα με ελάχιστες, ως καθόλου υποχρεώσεις μέχρι την επιστροφή του Jordan Pickford ίσως σπρώξει προς τα πίσω αυτή την ανάγκη.

 Άλλωστε η Έβερτον από το καλοκαίρι ενδιαφέρεται έντονα για ένα εντυπωσιακό ταλέντο από την Ιρλανδία. Αυτό του νεαρού τερματοφύλακα David Harrington. Ο προπονητής της Κορκ Σίτι, Κόλιν Χίλι, επιμένει ότι δεν γνωρίζει για το αν ο τερματοφύλακας David Harrington θα πάει στην Πρέμιερ Λιγκ.

 Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, ο Χίλι παραδέχτηκε ότι μια μετακόμιση στο Γκούντισον Παρκ ήταν πιθανώς μια πολύ καλή ευκαιρία για τον ταλαντούχο 22χρονο τερματοφύλακα του.

 Η Έβερτον έκανε μια προσφορά 43.000 λιρών που απορρίφθηκε από την Κορκ τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού. Αλλά οι μπλε αναμένεται να προσπαθήσουν και πάλι να τον αποκτήσουν το νέο έτος, με την Νιουκάστλ να είναι και αυτή ενδιαφερόμενη για να υπογράψει ένα από τα πιο συναρπαστικά νεαρά ταλέντα της Ιρλανδίας.

 

αφησε ενα σχολιο