1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ DCL

 Δεν είναι μόνο η ήττα και η κακή εμφάνιση στο παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η Έβερτον έχει και απώλειες μια και τραυματίας αποχώρησε ο αρχηγός της ομάδας από το παιχνίδι.Ο Sean Dyche ρωτήθηκε για τον τραυματισμό του αλλά και για την πρόοδο του Dominic Calvert-lewin.

 Ο Seamus Coleman o αρχηγός της ομάδας, αντικαταστάθηκε τα τελευταία λεπτά του αγώνα,  κρατώντας το δεξί του πόδι. Ο Sean Dyche αργότερα στην συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι, δήλωσε ότι το ιατρικό του προσωπικό δεν ήταν σίγουρο αν ο Seamus Coleman είχε απλά ένα χτύπημα ή ήταν κάποια διάταση, επιβεβαίωσε έτσι ότι η απόσυρσή του σχετιζόταν με τραυματισμό.

 Ο προπονητής της ομάδας ρωτήθηκε ακόμα για τον Dominic Calvert-lewin.  Οι μπλε στο βίντεο και τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν την Παρασκευή, τον έδειξαν να  προπονείται με την πρώτη ομάδα αυτή την εβδομάδα και υπήρχαν εικασίες, ότι θα συμμετείχε στην ενδεκάδα της ομάδας με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η έστω θα βρισκόταν στον πάγκο. Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε τελικά με τον Sean Dyche να είναι για αρκετά λακωνικός στην σχετική ερώτηση απαντώντας ότι «κάνει πρόοδο» στην αποθεραπεία του από τον τραυματισμό.

αφησε ενα σχολιο