1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ

ΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ

 Εξελίξεις αναμένονται σχετικά με την χρηματοδότηση του νέου γηπέδου.Την ίδια στιγμή που το Μουντιάλ είναι σε εξέλιξη με την Αγγλία του Jordan Pickford να αντιμετωπίζει την Γαλλία σήμερα το βράδυ.

 Ο δημοσιογράφος Paul Brown είπε στο GιvemeSport ότι υπάρχουν εξελίξεις σχετικά με την χρηματοδότηση του νέου σταδίου στο Bramley-Moore Dock. Ο δημοσιογράφος δεν συνδέει την χρηματοδότηση στο γήπεδο με πιθανή αγορά μεριδίου στην Έβερτον, αλλά αποκλειστικά με χρηματοδότηση σε σχέση με το γήπεδο, πιθανότατα με τα ανάλογα ανταλλάγματα. Όπως είπε «Το θέμα του γηπέδου είναι μεγάλο γιατί ακόμη δεν έχει τεθεί σε εφαρμογή πλήρες πακέτο χρηματοδότησης. Καταλαβαίνω ότι ενδέχεται να υπάρξουν κάποιες εξελίξεις σχετικά σύντομα. Προφανώς παρουσιάστηκε μια ομάδα γύρω από το Bramley-Moore Dock πρόσφατα, με σκοπό να βοηθήσει στη χρηματοδότηση του γηπέδου. Αλλά δεν φαίνεται να υπάρχει επικείμενη πώληση του συλλόγου ή ένας επενδυτής που θα έρθει ξαφνικά και θα επενδύσει, θα αγοράσει μετοχές ή θα αγοράσει ένα μερίδιο στον σύλλογο»

  Σχετικά με το Μουντιάλ όπως οι περισσότεροι γνωρίζεται η Αγγλία συνεχίζει την πορεία της στο παγκόσμιο κύπελλο. Με τον καλό Jordan Pickford στην σύνθεση της να αποκρούει τετ α τετ και με τον Conor Coady να μένει για άλλη μια φορά στον πάγκο, διέλυσε την Σενεγάλη του Idrissa Gueye με 3-0 (ο μέσος της ομάδας μας δεν αγωνίστηκε λόγω καρτών). Η Αγγλία αναμένεται σήμερα να τεθεί αντιμέτωπη με την Γαλλία για ενα εισητήριο στα ημιτελικά της διοργάνωσης σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως πρόωρος τελικός.

 

αφησε ενα σχολιο