1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Τρίτη και… φαρμακερή!

Τρίτη και… φαρμακερή!

Διώξτε επιτέλους τον «ταβερνιάρη» ή πιο σωστά, «τον χοντρό Ισπανό σερβιτόρο»  όπως αποκάλεσαν τον Rafa Benitez λίαν προσφάτως οι Άγγλοι οπαδοί της Everton,

Ας ρίξουμε λοιπόν μια πρώτη, πρόχειρη ματιά στον απολογισμό του Ισπανού «σερβιτόρου» στον πάγκο των «μπλε»: 18 αγώνες, 6 νίκες, 4 ισοπαλίες, 8 ήττες.

Λεφτά που δόθηκαν για μεταγραφές: 2 εκατομμύρια ευρώ!!!!!

Για να θυμηθούμε όμως τι έκαναν οι προηγούμενοι «ταβερνιάρηδες» (The Moshiri Era).

Ronald Koeman. Ήρθε το καλοκαίρι του 2016 και έφυγε ως αποτυχημένος τον Οκτώβριο του 2017. Το ξανθό «τσακάλι» έλαβε γενναία αποζημίωση (σκηνικό που επαναλήφθηκε πριν λίγο καιρό και στη Barcelona). Ο Oλλανδός σε σύνολο 58 αγώνων είχε: 24 νίκες, 14 ήττες, 20 ήττες.

Λεφτά που δόθηκαν για μεταγραφές: Σχεδόν 245 εκατομμύρια ευρώ.

Sam Allardyce. Ο “Big Sam” ήρθε στο κλαμπ τον Νοέμβριο του 2017 και αποχώρησε τον Μάιο του 2018. 26 παιχνίδια: 10 νίκες, 7 ισοπαλίες, 9 ήττες.

Λεφτά που δόθηκαν για μεταγραφές: 45 εκατομμύρια ευρώ.

Μετά από ενάμιση χρόνο στο ταμείο ανεργίας, ο Big Sam ανέλαβε την West Bromwich Albion. Η ομάδα έπεσε κατηγορία.

Marco Silva. Καλοκαίρι 2018 –  Αρχές Δεκέμβρη 2019. 60 αγώνες: 24 νίκες, 12 ισοπαλίες, 24 ήττες.

Λεφτά που δόθηκαν για μεταγραφές: 220 εκατομμύρια €. Ο Πορτογάλος προπονητής ξεκουράσθηκε κοντά 18 μήνες, ωσότου να βρει θέση εργασίας στη Fulham (Championship).

Carlo Ancelotti. Αφίχθη στο Λίβερπουλ με ιδιωτικό τζετ τον Δεκέμβριο του 2019. O Carlo “magnifico-fantastico” μας άφησε στα κρύα του λουτρού για τη Ρεάλ Μαδρίτης (καλή «ερωμένη» η Everton για τον Ιταλό, αλλά μπροστά στη «Βασίλισσα» της Ευρώπης δεν τίθεται θέμα σύγκρισης). 67 αγώνες: 31 νίκες, 14 ισοπαλίες, 22 ήττες.

Λεφτά που δόθηκαν για μεταγραφές: 75 εκατομμύρια ευρώ.

Διώξτε τον «χοντρό Ισπανό σερβιτόρο», δεν νιώθει από Everton, θα μας καταστρέψει, θα μας υποβιβάσει, θα μας διχάσει, θα μας… ξυπνήστε Evertonians, δείτε επιτέλους το δάσος (τα σοβαρά εσωτερικά προβλήματα του συλλόγου) και όχι το δέντρο!

Εκτός και αν θέλετε να φέρουμε κάποιον μαθητευόμενο «μάγο», από καμιά ομάδα της σειράς για να πούμε ότι αλλάξαμε προπονητή και «ζήτω» τέλος ο Μπενίτεθ!!!

Προσωπικά εάν και εφόσον ήταν τόσο μεγάλη η ανάγκη για αντικατάσταση η μοναδική λύση στη παρούσα φάση θεωρώ ότι θα ήταν ο Duncan.

Άνθρωπος που ξέρει τι πάει να πει: “Nil Satis Nisi Optimum” και που είναι σε θέση να πει δίχως φόβο με τη «σκληρή» σκωτσέζικη προφορά του 2-3 κουβεντούλες στις «πριμαντόνες» της ομάδας μας που είναι εκτός τόπου και χρόνου.

 

αφησε ενα σχολιο