1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Τρίτη και… φαρμακερή!

Τρίτη και… φαρμακερή!

Μεγάλη εντός έδρας νίκη πέτυχε η απογοητευτική τη φετινή σεζόν Everton U23 (11η) επικρατώντας της ισχυρής Manchester City (3η) με 3-2.

Οι «μπλε» αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 30′ (Kayky), εν τούτοις αντέδρασαν ισοφαρίζοντας τη City πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου με τέρμα που σημείωσε ο Cannon στο 44′.

Στο 65′ τα «ζαχαρωτά» έκαναν τη ανατροπή χάρη σε αυτογκόλ του Slicker.

Η Everton μπήκε για τα καλά στη θέση του οδηγού 13 λεπτά αργότερα, όταν ο Whitaker έδωσε προβάδισμα 2 τερμάτων στο σύνολο του David Unsworth.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 3-2 στο 84′ με αυτογκόλ του Astley και ο αγώνας απέκτησε εκ νέου ενδιαφέρον, με τους «μπλε» όμως να αντέχουν μέχρι τέλους και να εξασφαλίζουν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Όσο αφορά την Everton U18 μόνο ως θετικό μπορεί να χαρακτηρισθεί το ισόπαλο αποτέλεσμα κόντρα στη πρωτοπόρο της βαθμολογίας Blackburn.

Τα «ρόδα» άνοιξαν νωρίς το σκορ και συγκεκριμένα στο 8′ με τον Ngangou.

Οι «μπλε» δεν τα παράτησαν, ανέβασαν την απόδοσή τους στο δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού κατορθώνοντας να φέρουν το ματς στα ίσια με γκολ του Metcalfe στο 73′.

Το 1-1 παρέμεινε μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης.

 

Οι χαμηλές πτήσεις συνεχίζονται για τη γυναικεία ομάδα του συλλόγου.

Η Everton γνώρισε εντός έδρας ήττα από τη Brighton (0-1, Whelan 61′) και βρίσκεται στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League.

αφησε ενα σχολιο