1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΑΙΚΤΗ ΤΗΣ

ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΑΙΚΤΗ ΤΗΣ ΕΒΕΡΤΟΝ ΣΕ ΜΟΝΤΕΛΟ

 Ποδοσφαιριστής της Έβερτον έστειλε υβριστικά μηνύματα» στο μοντέλο των Babestation και OnlyFans, Alyssa Jay, αφού αρνήθηκε να του στείλει γυμνές φωτογραφίες μέσω Snapchat.

 Η Alyssa Jay είπε στην Daily Star πώς μιλούσε στον παίκτη της ομάδας μας μέσω των social media, όταν τη ρώτησε αν επρόκειτο να του στείλει αποκαλυπτικές φωτογραφίες. Η 27χρονη εργάστηκε για τρία χρόνια στην Babestation και διατηρεί έναν λογαριασμό OnlyFans, παράλληλα με το ρόλο της ως συντονίστρια έργου για μια υπεράκτια εταιρεία μηχανικών. Αφού της ζητήθηκε να στείλει γυμνές φωτογραφίες απο ποδοσφαιριστή της Έβερτον, που δεν κατονομάζεται η Alyssa αρνήθηκε και ισχυρίζεται ότι τα πράγματα έγιναν γρήγορα άσχημα. Ο παίκτης της ομάδας μας ρώτησε, «Δεν ξέρεις πραγματικά ποιός είμαι;», προτού γίνει «πολύ θυμωμένος και άσχημος»,στα μηνύματα του ενώ συνέχισε να τη βομαβαρδίζει με μηνύματα, λέει.

 Αναπολώντας το άσχημο επεισόδιο με τον ποδοσφαιριστή, η Alyssa είπε: Έστειλε υβριστικά μηνύματα. Έλεγε συνέχεια, “θέλω να σε δω” και “στείλε μου μερικές φωτογραφίες τώρα, στείλε μου φωτογραφίες τώρα“. Και με ταλαιπώρησε ως ένα σημείο. Ήταν τρελός. Αυτό που με σόκαρε ήταν το “Δεν ξέρεις ποιος είμαι;” Ήξερα ποιος ήταν γιατί μου έστειλε μήνυμα στο Instagram, αλλά δεν βλέπω ποδόσφαιρο, για να είμαι δίκαιη, δεν είμαι φιλαθλος. “Μπορούσα να δω ποιος ήταν από το Instagram, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Νομίζω ότι με τους ποδοσφαιριστές, η δύναμη απλώς υπάρχει στο κεφάλι τους.”

 Η Daily Star  επιβεβαιώνει την αρχική επαφή του ποδοσφαιριστή της Έβερτον με την Alysse, η οποία ήρθε μέσω μηνυμάτων στο Instagram. Φέρεται ότι ξεκίνησε τη συζήτηση αστειευόμενος σε μια φωτογραφία του μοντέλου και του σκύλου της, γράφοντας: «Ξέρω ότι χρειάστηκε πολλές προσπάθειες». Ο παίκτης ρώτησε από πού ήταν η Alyssa και με ποιον ζούσε πριν το ζευγάρι ανταλλάξει ονόματα χρήστη στο Snapchat. Έχοντας μετακομίσει από τη μια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης στην άλλη, ο ποδοσφαιριστής λέγεται ότι της ζήτησε να στείλει γυμνές φωτογραφίες και στη συνέχεια μπλοκαρίστηκε.

 Η Alyssa ένιωσε ασέβεια, αλλά ομολόγησε ότι η ίδια και άλλα μοντέλα έχουν βιώσει πολλά παρόμοια επεισόδια με άλλους ανθρώπους, προσθέτοντας: “Θεέ μου, κυριολεκτικά συμβαίνει τόσο συχνα. Ο κόσμος ζητάει μια φωτογραφία και εγώ λέω “όχι” και αυτοί ρωτάνε “Γιατί όχι; Τους βάζεις στους OnlyFans; αλλά οι άνθρωποι πληρώνουν γι’ αυτό. Ακριβώς επειδή το κάνω αυτό για να ζήσω δεν σημαίνει ότι θα σου στείλω μια φωτογραφία αν ρωτήσεις. Συμβαίνει συχνά

αφησε ενα σχολιο