1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΦΑΒΟΡΙ,ΑΟΥΤΣΑΙΝΤΕΡ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ

ΦΑΒΟΡΙ,ΑΟΥΤΣΑΙΝΤΕΡ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ

 Τα φαβορί έχουν αρχίσει να ξεκαθαρίζουν σε σχέση με την διαδοχή του Rafa Benitez στον πάγκο της ομάδας. Στο greektoffees προσπαθούμε να ταξινομήσουμε τα φαβορί,το αουτσάιντερ και τα υπόλοιπα ονόματα μέσα από τις φήμες που διαβάζουμε.

 Το πρώτο εκ των δύο φαβορί είναι ο σημερινός υπηρεσιακός προπονητής Duncan Ferguson. Για κάποιες στοιχηματικές εταιρίες είναι το μεγάλο φαβορί για την θέση. Είναι ένα όνομα που υπάρχει μια ευρεία αποδοχή και συγκεντρώνει της θετικές γνώμες της πλειοψηφίας των φίλων της ομάδας. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα καταφέρει να συσπειρώσει την ομάδα. Υπάρχουν όμως και αυτοί που αμφιβάλουν αν μπορεί ο Duncan να είναι η μακροπρόθεσμη λύση που θα φέρει την ηρεμία που έχει ανάγκη η ομάδα.

Ο Wayne Rooney όσες στοιχηματικές εταιρίες δεν το έχουν ως πρώτο φαβορί για την θέση τον έχουν ως δεύτερο. Το supporters club της Derby County  οι Black and White Together έχουν ανεβάσει χθες μια σειρά από tweets για το άμεσο μέλλον του συλλόγου, μερικά από τα οποία αφορούσαν το μέλλον του Rooney, όπως αναφέρουν.” Η Ντέρμπι δεν έχει καμία προσέγγιση από την Έβερτον για τον Wayne Roone. Μάλιστα είναι κάτι που επιβεβαίωσε ο ατζέντης του και ο ίδιος ο Wayne Rooney. ” Βέβαια ακόμα και να υπήρχαν συνομιλίες στους τελευταίους που θα το έλεγες είναι οι φίλοι της ομάδας από την οποία μπορεί να φύγεις. Όλο το περιβάλλον γύρω από τον παίκτη δείχνει το αντίθετο.

Το ισχυρό αουτσάιντερ είναι ο Frank Lampard αυτή την στιγμή δεν συγκατελέγεται μεταξύ των φαβορί αλλά για κάποιο λόγο δεν προχωρήσουν οι υπόλοιπες περιπτώσεις ο πρώην προπονητής της Τσελσι και της Ντέρμπι δείχνει το φαβορί για να πάρει την θέση. Πάντα βέβαια υπάρχει το ερώτημα αν μπορεί να φέρει την επιθημητή συσπείρωση που έχει ανάγκη η ομάδα.

 Στα υπόλοιπα ονόματα υπάρχουν κάποια που σίγουρα δεν συγκεντρώνουν τα απαραίτητα προσόντα, κάποια άλλα που γνωρίζουμε ότι δεν θα έρθουν αυτή την στιγμή και κάποια που η σύνδεση τους με την θέση μόνο ως ανέκδοτο μπορεί να ακουστεί

Το νέο όνομα πού ακούγεται εδώ και λίγες ώρες είναι αυτό του Fabio Cannavaro. Η Έβερτον φέρεται να έχει «μακριές συνομιλίες»  σύμφωνα με ρεπορτάζ στην Ιταλία. Γράφεται ότι στην Έβερτον έχουν πάρει συνέντευξη από τον Ιταλό  για τον ρόλο και θεωρείται ο Νο2 μετά τον Γουέιν Ρούνεϊ για τη δουλειά. Το ρεπορτάζ επικαλείται τις ιταλικές εκδόσεις Il Mattino και Gazzetta Dello Sport. Η καριέρα του ιστορικού αρχηγού και πρωταθλητή κόσμου με την Ιταλία Cannavaro στους πάγκους δεν έχει καθόλου Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.Έχει προπονήσει ομάδες στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, την Κίνα (μεταξύ αυτών και την Εθνική ομάδα) και την Σαουδική Αραβία. O Phil Kirkbride έγραψε αργά χθες το απόγευμα στην Echo το απολύτως λογικό ότι η Έβερτον δεν εξετάζει επί του παρόντος τον Fabio Cannavaro για τη θέση του κενού προπονητή. 

Υπάρχουν οι δύο Πορτογάλοι που διαβάζουμε Η περίπτωση του Jose Mourinho είναι μάλλον απίθανη αυτή την στιγμή, μια και έχει αναλάβει ομάδα μόλις το καλοκαίρι και πριν λίγες ώρες δήλωσε πως είναι χαρούμενος με το πρότζεκτ της Ρόμα και δεν θα το άλλαζε για κανένα άλλο. Όσο για τον έτερο Πορτογάλο τον Vitor Pereira μοιάζει με κακόγουστο αστείο αλλά σε κάθε αναζήτηση προπονητή ξαναδιαβάζουμε το όνομα του. Τέλος διαβάζουμε για τον Roberto Martinez  παρά την άρνηση της Βελγική ομοσπονδίας να του επιτρέψει να έρθει στην Έβερτον ακόμα παίζει έστω και στα ψιλά γράμματα.

αφησε ενα σχολιο