1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ

ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΕΞΤΡΕΜ

  Όσο οι εξτρέμ της ομάδας υπο-αποδιδούν σε κάποια παιχνίδια δυσχεραίνοντας την επιθετική λειτουργία τόσο θα συντηρείτε η μεταγραφική συζήτηση για την απόκτηση εξτρέμ.

 Μετά τον Brereton-Diaz που μπορεί να αγωνιστεί ως εξτρεμ και τον Mykhaylo Mudryk της Σαχτάρ, ακόμα ένας εξτρέμ εμφανίζεται στο προσκήνιο ως στόχος της ομάδας. Πρόκειται για τον 27χρονο διεθνή Πορτογάλο με θητεία και στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, Daniel Podence.

 Σύμφωνα με το «Football Insider», ο διεθνής Πορτογάλος βρίσκεται στη λίστα με τους στόχους της Έβερτον ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Ένας από τους λόγους για το ενδιαφέρον της Έβερτον είναι η ικανότητά του να παίζει σε πολλές θέσεις.

 Ο αθλητικός διευθυντής Kevin Thelwell και ο προπονητής Frank Lampard έχουν δείξει ότι είναι ικανοί να υπογράψουν όποιος στόχους επιθυμούν και ο Podence αν ίσχύει το δημοσίευμα ξεχωρίζει φέτος σε μια μέτρια ομάδα. Έχοντας πετύχει τα 2 από τα 6 συνολικά γκολ της φετινής Γούλβς . Ο πρώην αθλητικός διευθυντής της Γούλβς και νυν της ομάδας μας Kevin Thelwell έχει φέρει ήδη στην Έβερτον από την πρώην ομάδα του, τους Conor Coady και Ruben Vinagre.

αφησε ενα σχολιο