1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ

ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ

 Η αμυντική βελτίωση δείχνει να είναι το πρώτο ζήτημα στην ομάδα μας και ήδη οι πρώτοι στόχοι έχουν αρχίσει να γράφονται.

 Οι Michael Keane, Mason Holgate και Ben Godfrey είχαν όλοι τουλάχιστον μια άσχημη εμφάνιση αυτή τη σεζόν, ενώ τα προβλήματα τραυματισμών του Yerry Mina είναι ένα συνεχές πρόβλημα που κάνει την ομάδα να μην μπορεί να στηριχθεί πάνω του.

 Δύο είναι τα ονόματα που διαβάζουμε αρχικά ο 2 φορές διεθνής αμυντικός της πρόσφατα υποβιβασμένης Μπέρνλι James Tarkowski είναι το πρώτο όνομα που διαβάζουμε μια και μένει ελεύθερος στο τέλος Ιουνίου.Σύμφωνα με τη Mirror η Έβερτον είναι έτοιμη να προσφέρει συμβόλαιο σχεδόν 5 εκατομμυρίων λιρών ετησίως για να υπογράψει με την ομάδα μας. Η εφημερίδα ανέφερε μέσω της έντυπης έκδοσής της την Τρίτη (24 Μαΐου, σελίδα 48) ότι ο 29χρονος σέντερ μπακ ενδιαφέρει και άλλους συλλόγους όπως η Άστον Βίλα, Γουέστ Χαμ και φετινή πρωταθλήτρια της Τσαμπιονσιπ Φουλαμ.

 Το άλλο όνομα είναι ο νεαρός μόλις 19 χρόνων αμυντικός της Τσέλσι, Levi Colwill. Ο Lampard θέλει να αποκτήσει δανεικό τον κεντρικό αμυντικό κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, αφού τον είδε να διαπρέπει στη Χάντερσφιλντ. Σύμφωνα με τη όχι πάντως και ιδιαίτερα αξιόπιστη Sun, οι σκάουτερ της Έβερτον έχουν παρακολουθήσει τον Colwill αρκετές φορές αυτή τη σεζόν καθώς βοήθησε την Χαντερσφιλντ να φτάσει στον τελικό των πλέι οφ της Chamionship.

αφησε ενα σχολιο