1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ

ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ

 Ο Lucas Digne είναι το αγαπημένο σενάριο των δημοσιογράφων αυτές τις μέρες. Το σενάριο του Ιταλικού Sport Mediaset περιλαμβάνει την πιθανή ανταλλαγή του, με Βραζιλιάνο διεθνή μέσο.

 Η Γιουβέντους όπως γράφει το Sport Mediaset θέλει να πουλήσει τον μέσο Arthur Melo. Το δημοσίευμα λέει πως θα την ενδιέφερε πιθανή ανταλλαγή με τον Lucas Digne. Ο 25χρονος έχει παίξει σε δύο από τους κορυφαίους ποδοσφαιρικούς συλλόγους της Ευρώπης, (Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους) και έχει κάνει 21 εμφανίσεις για τη Εθνική Βραζιλίας, άρα έχει το ταλέντο να βοηθήσει την Έβερτον. Ωστόσο, υπήρξαν ερωτηματικά σχετικά με την πειθαρχία του μια και έχουν δημιουργηθεί προβλήματα στο παρελθόν.

  Στην Γιουβέντους δεν έχει δικαιώσει της προσδοκίες, πήγε από την Μπαρτσελόνα  με ένα ποσό 72 εκατομμυρίων ευρώ!. Αν και μοιάζει μια μπερδεμένη ιστορία. Η εισαγγελία του Τορίνο άνοιξε πρόσφατα έρευνα για την Γιουβέντους σχετικά με τις μεταγραφές των Arthur Melo και Miralem Pjanic. Μετά από υποψίες για πιθανή λογιστική απάτη.  Ο Pjanic πουλήθηκε στη Μπαρτσελόνα λίγες μέρες αργότερα για 60 εκατομμύρια ευρώ .

 Ο Arthur έκανε αρκετές συμμετοχές την περασμένη σεζόν. Όμως φέτος έχει μόλις 3 συμμετοχές ως βασικός και 9 συνολικά στο πρωτάθλημα Ιταλίας και το Champions league.

 

Η καρτέλα του στο Whoscored

Video στο Youtube

 

 

αφησε ενα σχολιο