1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΝΕΑΡΟ ΕΞΤΡΕΜ

ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΝΕΑΡΟ ΕΞΤΡΕΜ

 Ένας ακόμα εξτρέμ έρχεται να προστεθεί στην λίστα των παικτών που ενδιαφέρουν την Έβερτον. Πρόκειται για τον 18χρονο Γκανέζο, Abdul Fatawu Issahaku.

 Ο Issahaku Fatawu ανήκει στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας φέτος έχει 6 συμμετοχές με την Πορτογαλική ομάδα σύμφωνα με το tranfermarkt . Τον Απρίλιο του 2022, υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με ρήτρα αποδέσμευσης 60 εκατομμυρίων ευρώ. Στην Πορτογαλία γράφουν,ότι στην ομάδα μας έχουν ρωτήσει και έχουν ενημερωθεί ότι θα πρέπει να πληρώσουν 40 εκατομμύρια λίρες για να εξασφαλίσουν τον Γενάρη τις υπηρεσίες του νεαρού εξτρέμ. Ο 18χρονος είναι διεθνής με την Εθνική της Γκάνας και είναι στην αποστολή για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

 Εξακολουθεί να αναπτύσσεται σύμφωνα με ότι διαβάζουμε και απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί ένας έτοιμος παίκτης. Το ερώτημα είναι αν η Έβερτον είναι διατεθειμένη να αναλάβει το ρίσκο να δαπανήσει ένα τέτοιο ποσό για ένα ταλέντο. Γιατί ο Issahaku όπως γράφεται θα προτιμούσε να ενταχθεί σε έναν σύλλογο όπου ο προπονητής είναι πρόθυμος να καλλιεργήσει το ταλέντο του και να του δώσει την ευκαιρία να παίξει ποδόσφαιρο στην πρώτη ομάδα και η Έβερτον είναι λογικά καλύτερος προορισμός σε σχέση με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που επίσης ενδιαφέρεται. Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να πάρετε μια εικόνα του παίκτη.

αφησε ενα σχολιο