1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Φύγαμε για μπανάκι στο

Φύγαμε για μπανάκι στο Μπράιτον;

4 αγωνιστικές πριν το τέλος… Ακόμα βρισκόμαστε στην προτελευταία θέση έχοντας 29 βαθμούς! Βέβαια όλοι είμαστε στην ίδια κλίμακα (βλ. Λέστερ, Λίντς και Νότινγχαμ).

Από ότι φαίνεται στην τελευταία αγωνιστική θα κριθούν όλα! Πάλι θα μας βγει η ψυχή… Έβερτον είμαστε άλλωστε χαχα

Επόμενη αγωνιστική πάμε για βουτιές στην παραλία του Μπράιτον… Το ξέρετε ότι το Μπράιτον είναι κάτι σαν την αγγλική ριβιέρα; Τώρα τι θα πετύχουμε μέσα στο γήπεδο, άγνωστο!!

Το καλό της υπόθεσης είναι πως και οι άμεσοι ανταγωνιστές έχουν δύσκολες ομάδες.

Η Λίντς ταξιδεύει στο γειτονικό Μάντσεστερ για να παίξει με την πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ευρώπης, τη Σίτι. Η συμπαθεστάτη Λέστερ ταξιδεύει εις τας Λόντρας για να παίξει στο Craven Cottage με τη Φούλαμ (μία Φούλαμ που έχει κάνει κοιλιά), εκεί διεκδικεί έναν βαθμό (μιλώντας πάντα αντικειμενικά).

Και ο τελικός των ουραγών της αγωνιστικής είναι το Νότινγχαμ κόντρα στη Σάουθάμπτον. Από εκεί και κρίνοντας με την αγωνιστική ετοιμότητα, νομίζω πως οι κόκκινοι θα πάρουν τους 3 βαθμούς. Η Σάουθάμπτον είναι με τα δύο πόδια στην Τσάμπιονσιπ.

Όλα θα κριθούν μεταξύ 4 ομάδων για 2 θέσεις! Έχουμε δρόμο ακόμα, αλλά η εκτός έδρας αναμέτρηση στο Μπράιτον είναι μία πολύ δύσκολη υπέρβαση για τα στάνταρ μας.

Πιστεύω πως η βαθμολογία μετά το πέρας αυτής της αγωνιστικής θα είναι:

Νότινγχαμ 33

Λέστερ 31

Λίντς 30

Έβερτον 29

αφησε ενα σχολιο