1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΩΡΑ ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!

ΩΡΑ ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!

Θα θέλατε να έχετε στην ομάδα σας τον De Bruyne, τον Son και τον Werner; τώρα μπορείτε!

Φυσικά και δε μιλάμε για την Έβερτον, ούτε για το φανταστικό ποδόσφαιρο που παίζει, μιλάμε για το Fantasy Football της Premier League, στο οποίο οι Greek Toffees σκεφτόμαστε να δημιουργήσουμε το δικό μας πρωτάθλημα τη σεζόν που έρχεται.

Η διαδικασία είναι απλή.

Πρώτα από όλα, θα χρειαστεί λογαριασμός στο site της Premier League.

Στη συνέχεια θα χρειαστεί να φτιαξετε μια ομάδα με 15 παίκτες, 2 τερματοφύλακες, 5 αμυντικούς, 5 μέσους και 3 επιθετικούς, μέχρι 3 από μία ομάδα, με συνολική αξία ίση ή μικρότερη από 100 εκατομμύρια λίρες. Πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα μπορείτε να επιλέξετε το autopick και 15 παίκτες θα εμφανιστούν στην ομάδα σας, ώστε να γίνει μια αρχή, και έπειτα μπορείτε να κάνετε προσθαφαιρέσεις.

Πριν την καθορισμένη ώρα που δίνει η PL για κάθε αγωνιστική θα πρέπει να έχετε επιλέξει την εντεκάδα που θα αγωνιστεί, και αυτή η σύνθεση δίνει τους βαθμούς. Οι βαθμοί του αρχηγού διπλασιάζονται, και αν ο αρχηγός δεν κερδίσει βαθμούς, τότε του υπαρχηγού.

Αν κάποιος παίκτης από την αρχική σύνθεση δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί τη θέση του παίρνει αυτομάτως παίκτης από τους αναπληρωματικούς, σύμφωνα με ορισμένες προϋποθέσεις.

Όπως είπαμε παραπάνω, μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος μπορείτε να κάνετε απεριόριστες μεταγραφές χωρίς κόστος. Μετά την έναρξη του πρωταθλήματος δικαιούστε μία μεταγραφή σε κάθε αγωνιστική, ενώ αν κάνετε περισσότερες από όσες δικαιούστε το κόστος είναι -4 βαθμοί για κάθε μεταγραφή. Έαν δεν κάνετε μεταγραφή το δικαίωμα μεταφέρεται στην επόμενη αγωνιστική, όπου μπορείτε να κάνετε 2, αλλά αυτός είναι ο μέγιστος αριθμός ελεύθερων μεταγραφών.

Ειδικά για φέτος, επιτρέπονται απεριόριστες μεταγραφές κατά την περίοδο διεξαγωγής του Παγκοσμίου Κυπέλλου, από τις 13:30 στις 12 Νοεμβρίου, ως τις 26 Δεκεμβρίου, αντίστοιχη ώρα.

Οι τιμές των παικτών αλλάζουν κατά τη διάρκεια της σεζόν, ανάλογα με τη δημοτικότητα των παικτών.

Κατά τη διάρκεια της χρονιάς οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν μάρκες, Bench Boost, με την οποία κερδίζετε και τους βαθμούς των αναπληρωματικών παικτών, Free Hit, με την οποία μπορείτε να κάνετε απεριόριστες μεταγραφές χωρίς κόστος, για μία αγωνιστική. Μετά το πέρας της αγωνιστικής ομάδα σας έχει πάλι την προηγούμενη σύνθεση. Triple Captain, όπου οι βαθμοί του αρχηγού τριπλασιάζονται για τη συγκεκριμένη αγωνιστική και Wildcard, όπου μπορείτε να κάνετε απεριόριστες μεταγραφές χωρίς κόστος. Το δικαίωμα του Bench Boost, Free Hit και Triple Captain είναι διαθέσιμο μόνο μία φορά μέσα στη σεζόν, αυτό του Wildcard δύο φορές, η πρώτη μέχρι τις 12 Νοεμβρίου και η δεύτερη μετά τις 26 Δεκεμβρίου.

Περισσότερες πληροφορίες για την ώρα και ημερομηνία επιλογής της σύνθεσης, καθώς και για τον τρόπο βαθμολόγησης των παικτών μπορείτε να βρείτε στη σελίδας της διοργανώτριας αρχής.

Αν το βρίσκετε ενδιαφέρον και θέλετε να συμμετέχετε δεν έχετε παρά να δημιουργήσετε τη δική σας ομάδα και να λάβετε μέρος στο πρωτάθλημα των Greek Toffees.

Τις επόμενες ημέρες θα δώσουμε περισσότερα στοιχεία σχετικά με την ονομασία του πρωταθλήματος μας, φυσικά τους κωδικούς, και το έπαθλο που θα είναι ένας μήνας στο Λας Βέγκας, με δικά του έξοδα…

αφησε ενα σχολιο