1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΩΡΑ μηδέν… Οι σειρήνες

ΩΡΑ μηδέν… Οι σειρήνες από το Zcars πρέπει να ηχούν σε ολόκληρο το Λίβερπουλ!

Έφτασε η ώρα μας και κάθε ματς να είναι ντέρμπι! Αυτό και το επόμενο πρέπει να πάρουμε το μίνιμουμ των 4 πόντων…

Ώρα 5 στο Goodison Park πάμε για το must win match! Τίποτα λιγότερο από τους 3 βαθμούς! Όπως ανέφερα και στην εκπομπή που θα δείτε τις επόμενες μέρες στο youtube, το θέμα μας δεν είναι αν θα παίζουμε όμορφη μπάλα, αλλά να κερδίζουμε ακόμα και με μισό-0… Δεν με αφορά το θέαμα προσωπικά! Κερδίζει η ομάδα; Αυτό είναι που θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη των περισσότερων!

Μπορούμε να κερδίσουμε το παιχνίδι;

  • Ασφαλώς και μπορούμε, αρκεί να μην παίξουμε νωχελικά όπως με τη Wolves.

Πως μπορεί να γίνει αυτό;

  • Με σωστή γραμμή άμυνας! Παρατάσεις την ομάδα σου (Lampard σε σένα μιλάω) όπως το καλοκαίρι με 5-4-1 ή 3-5-2 και υπομονή στο passing game μέχρι να βρεθεί το κενό στην άμυνα. Με το να πάμε επιθετικά όπως κάνουμε τον τελευταίο καιρό, το αποτέλεσμα θα είναι απλά νμα χάσουμε!

Όσον αφορά τους “Άγιους”, έχουν 6 σερί ήττες. Εντομεταξύ εκτός έδρας έχουν 2 νίκες (συνολικά 3 νίκες) και 7 ήττες σε 9 εκτός έδρας αγώνες!

Η ομάδα που περιμένω και θέλω να μπει στον αγωνιστικό χώρο είναι Pickford – Coleman, Coady, Tarkowsky, Vinagre (αλλά πάλι θα προτιμήσει τον Mykolenko) –  Doucoure, Onana, Davies (Garner), Iwobi – Gray, Simms (DCL)  σε ένα σύστημα 4-4-2

Αλλιώς βγάζεις Simms (DCL) και προσθέτεις τον Mina στην άμυνα και το κάνεις 5-4-1

Πραγματικά δεν έχω να πω τίποτε άλλο, η ομάδα ΠΡΕΠΕΙ να κερδίσει, δεν υπάρχει γυρισμός μετά από αυτό! Είναι πολύ κομβικό ματς… Όλοι παίζουμε το Σάββατο είτε μέσα από το γήπεδο, είτε σε ένα καφέ, είτε ακόμα και από το κινητό του βλέποντας την ομάδα (εγώ ας πούμε)

Καλή τύχη, γιατί θα τη χρειαστούμε…

COYB

YΓ. Ο κόσμος της Everton είναι φανταστικός, αλλά πρέπει αν θέλει πραγματικά να βοηθήσει να γίνει λίγω πιο ευρωπαίος (δε λέω βαλκάνιος), αλλά ένα στυλ ιταλικό, γαλλικό θα ήταν πολύ καλύτερα! Ελπίζω να καταλάβατε…

αφησε ενα σχολιο