1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΩΩΩ το θαύμα!

ΩΩΩ το θαύμα!

Ωωω τι έκπληξης, δια του θαύματος εβρισκόμεθα!

Η μεγαλύτερη νίκη της ομάδας μας για εφέτος! Μία επικράτηση που δεν την περίμενε κανένας θα έλεγα και δη εκτός έδρας! Επιτέλους βρισκόμαστε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού με αρκετές πιθανότητες να μείνουμε εκεί!

Τελευταία φορά που κερδίσαμε με 5 γκολ εκτός έδρας ήταν κόντρα στη Μπέρνλι το μακρινό 2018!! Από εκείνη την εμφατική νίκη οι παίκτες που βρίσκονταν στον αγωνιστικό χώρο ήταν οι Coleman, Mina, Keane και DCL, ενώ για την Burnley o Tarkowski.

Απομένουν άλλες 3 αγωνιστικές για το τέλος της σεζόν με Man. City εντός, Wolves εκτός και Bournemouth εντός! Θεωρητικά με 4 βαθμούς η υπόθεση παραμονή θα έχει εξασφαλιστεί…

Η βαθμολογία άλλαξε προχθές υπέρ μας και ύστερα από την ισοπαλία με τη Leicester. Στη βαθμολογία των 4 ομάδων η Forrest είναι πρώτη με 33 βαθμούς, ακολουθούμε εμείς με 32 και ύστερα στη ζώνη του υποβιβασμού είναι οι Leicester & Leeds με 30.

Η ερχόμενη αγωνιστική είναι θα έλεγα υπέρ μας, η Leeds υποδέχεται τη Newcastle, η Chelsea τη Nott’am και η Leicester τη Liverpool. Οπότε όλα κυλάνε πρίμα και στην περίπτωση που χάσουμε το παιχνίδι με τη City.

αφησε ενα σχολιο