1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Όλα μας φταίνε ;

Όλα μας φταίνε ;

Τελείωσε το πρωτάθλημα με μία διακοπή λόγω Μουντιάλ. Ξανά πίσω στις επάλξεις στην Boxing Day με Wolves. Αυτή η διακοπή μας βρίσκει στους 14 πόντους ακριβώς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού!

Τι έχει αλλάξει όμως και μας φταίνε όλα και όλοι; Έχω δει πολλά σχόλια σας και απλός τα φιλτράρω και περιαυτολογώ μονάχος μου. Τις πταίει άραγες;

Ο Lampard μέχρι την 1η Οκτωβρίου ήταν κάτι σαν ημίθεος στην ομάδα μας έχοντας η Everton έως την 9η αγωνιστική την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με μόνο 7 γκολ παθητικό!  Από την 10η έως την 16η αγωνιστική έχουμε δεχτεί 10 γκολ…

Πάμε να το δούμε κι αλλιώς όμως μέχρι την 1η Οκτωβρίου είχαμε βάλει τη μπάλα στο πλεκτό 7 φορές, με τη συνέχεια να μας βρίσκει με μονάχα 4 γκολ (τα οποία 3 μπήκαν σε ένα παιχνίδι).

Έχει αλλάξει κάτι στο ρόστερ; Δε νομίζω, η άμυνα όπως ήταν την 1η αγωνιστική έτσι ήταν και την 15η με Tarkowski, Coady, Mykolenko και ένας εκ των Patterson/Coleman. Άρα δεν άλλαξε κάποια ισορροπία στα της άμυνας. Στο κέντρο δε; Onana, Iwobi, Gueye, πάλι ίδιοι παίκτες. Μήπως στην επίθεση; Ερωτώμεθα… Μέχρι την 1η Οκτωβρίου που παίζαμε με πρόβλημα στον striker και είχαμε μία τον Gordon και μία τον Maupay, περιμέναμε να επιστρέψει ο DCL, το αποτέλεσμα όμως; 4 γκολ από την 10η έως τη 16η αγωνιστική…Χμμ κάπου εδώ υπάρχει ένα θέμα, όταν δούμε ότι τις πρώτες 9 αγωνιστικές πετύχαμε 7 γκολ.

Το άρθρο αυτό δεν είναι για να κατηγορήσω κανέναν, ούτε ακόμα και τον ίδιο τον Lampard. Ναι υπάρχουν προβλήματα στην ομάδα όπως είδα με τα μάτια μου κόντρα στη Leicester.

Έχω παρατηρήσει ότι υπάρχουν κενά διαστήματα στη διάρκεια του παιχνιδιού! Εννοώντας δηλαδή ότι για κάποιον ανεξήγητο λόγο η ομάδα αμύνεται, χωρίς όμως να βγαίνει στην επίθεση, παίζει κάπως φοβικά θα έλεγα. Δε νομίζω αυτό να είναι σχέδιο του προπονητή. Ίδιο ρόστερ, ίδιος προπονητής. Τι μπορεί να έχει αλλάξει ανάμεσα σε αυτές τις 2 χρονικές περιόδους (6 Αυγούστου – 1 Οκτωβρίου και 9 Οκτωβρίου – 12 Νοεμβρίου); Συμβαίνει κάτι στη διοίκηση μέσα και δεν το βγάζουν προς τα έξω; Η κούραση των συνεχόμενων παιχνιδιών από τους ίδιους παίκτες, χωρίς να υπάρχει ένα μικρό ροτέισον στην ομάδα;

Δε θέλω να βάζω τίτλους, του στυλ, ήρθε η καταστροφή ή πάμε για τίτλο. Γιατί τίποτα από τα δύο θα ισχύσουν. Ναι είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα βρει το δρόμο της μετά την επιστροφή στις αγωνιστικές επάλξεις. Απλά, εγώ προσωπικά θέλω να κρατήσουμε το ίδιο ρόστερ μαζί με το τεχνικό τιμ και το καλοκαίρι να βάλουμε κάποιες προσθήκες από τις ακαδημίες μας και να κουμπώσουν στο υπάρχον ρόστερ!

Περιμένω σχόλια για το άρθρο να μου πείτε και εσείς τη γνώμη σας.

ΥΓ. Στο άλλο άρθρο θα αναφερθώ κυρίως στη γυναικεία ομάδα μας, η οποία για τα δεδομένα της, τα πηγαίνει πολύ καλά φέτος και ίσως καταφέρει και το άλμα για Ευρώπη.

αφησε ενα σχολιο