1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. -2 ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΙΑ

-2 ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

 Ο τραυματισμός του Ashley Young αλλά και η 5η κίτρινη κάρτα που δέχτηκαν χθες δύο παίκτες σημαίνει ότι η Έβερτον θα πάει χωρίς 2 με 3 βασικούς ποδοσφαιριστές στο παιχνίδι με την Μπέρνλι και δεν αποκλείεται να ύπάρχουν 1 -2 ελλείψεις ακόμα.

 Ο Ashley Young αποσύρθηκε λίγο πριν από το ημίχρονο, λίγες μια και είχε τραυματιστεί και ο Dyche είπε μετά τον αγώνα ότι ο βετεράνος είχε έναν « τραυματισμό που ελπίζουμε να μην είναι σοβαρός». Περίπου το ίδιο είπε και ο παίκτης στο Χ, που έγραψε για τον τραυματισμό του μετά το παιχνίδι ότι “ελπίζουμε ότι δεν ήταν σοβαρός“. Κάτι που λογικά οδηγεί στο συμπέρασμα ότι θα χάσει το επόμενο παιχνίδι με την Μπέρνλι.

 Δεδομένη είναι η απουσία των Jarrad Branthwaite και Idrissa Gueye που δέχτηκαν την κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι με την Τσέλσι χθες και δεν θα αγωνιστούν στο επόμενο παιχνίδι.Όσο για το Seamus Coleman o Dyche είπε: “Ελπίζω (ο τραυματισμός του Seamus) να μην είναι πολύ σοβαρός. Ίσως έτοιμος για την επόμενη εβδομάδα περίπου, φαντάζομαι  θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε.” Τέλος στις εξέδρες του Goodison park ήταν ο Michael Keane χωρίς να γνωρίζουμε αν υπάρχει κάποιος λόγος τραυματισμού μια και ο Dyche δεν ρωτήθηκε σχετικά.

 

 

 

αφησε ενα σχολιο