1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Σαουθάμπτον-Έβερτον 2-0

Σαουθάμπτον-Έβερτον 2-0

   Η Έβερτον έμεινε μακριά απο τον καλό της εαυτό και γνώρισε την πρώτη φετινή της ήττα με 2-0 απο την Σαουθάμπτον.

   Στο πρωτό ημίχρονο η Έβερτον προσπάθησε να βρεί κάποιο ρυθμό στο ξεκίνημα, απείλησε πριν το πρώτο γκολ. Είχε και δοκάρι με τον Sigurdsson αλλά μετα το γκολ του Ward-Prowse έχασε την συγκέντρωσή της και δεν κατάφερε να γίνει ξανά απειλητική.Λίγο αργότερα δέχθηκε και δεύτερο γκολ απο τον Adams με αποτέλεσμα να βρεθει με την πλάτη στον τοίχο απο το πρώτο ημίχρονο.

  Στο δεύτερο ημίχρονο ο Carlo Ancelotti προσπάθησε να δώσει πνοή στην ομάδα, κάνοντας τρείς αλλαγές μέχρι το 58′ η Έβερτον δεν έδειξε όμως καλύτερη διάθεση επιθετικά.Ο Bernard  έκάνε κάποιες θετικές ενέργειες όμως η ομάδα μας δεν έφτασε ποτέ κοντα στο γκολ.Η άδικη κόκκινη κάρτα στον Digne που πάτησε μεν τον Walker-Peters, σίγουρα όμως χωρίς καμία πρόθεση, έκαναν το έργο της Σαουθάμπτον αρκετά πιο εύκολο και επικράτησε με το 2-0 που είχε διαμορφωθει απο το πρώτο ημίχρονο.

   Σε ατομικό επίπεδο ο Digne αν και δεν έπρεπε να αποβληθεί, σίγουρα έκανε την χειρότερη εμφάνιση του απο την στιγμή που ήρθε στην Έβερτον.Κάκος ο Mina και ο Godfrey που έχει βέβαια την δικαιολογία ότι δεν παίζει στην θέση του.Προσπάθησαν οι Rodriguez,Sigurdsson και Allan.

Συνθέσεις-Στατιστικά-Βαθμολογία παικτών

Στιγμιότυπα

αφησε ενα σχολιο