1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Φήμες για 2

Φήμες για 2

   Η Έβερτον εξετάζει την πιθανότητα να κινηθεί για να αποκτήσει τον Σουηδό τερματοφύλακα Ropin Olsen, σύμφωνα με το Tuttomercatoweb. Κυκλοφόρησε επίσης η φήμη ότι ο Σαμ Άλαρντάϊς θέλει ως δανεικό στην νέα του ομάδα την Γουέστ Μπρόμ τον Cank Tosun.

   Ο Robin Olsen φαίνεται ότι έχει ικανοποιήσει τον Carlo Ancelotti που σκέφτεται να αποκτήσει τον Σουηδό τερματοφύλακα από την Ρόμα. Ο 31ετών Σουηδός φέρεται να έχει πετύχει αυτό που ήθελε ο Carlo Ancelotti να φέρει ανταγωνισμό στην θέση του τερματοφύλακα μια και είναι ο πρώτος παίκτης που κατάφερε να καθίσει τον Jordan Pickford στον πάγκο από τότε που ο Άγγλος τερματοφύλακας ήρθε στην ομάδα μας.

    Μια φήμη ακόμα που κυκλοφορεί θέλει τον παλιό προπονητή της ομάδας μας και πλέον της Γουέστ Μπρόμιτς Άλμπιον, Σαμ Άλαρντάϊς να θέλει να αποκτήσει ως δανεικό τον επιθετικό Cenk Tosun.O Big-Sam είναι ο άνθρωπος που έφερε τον Cenk Tosun στην Έβερτον και θέλει να λύσει τα επιθετικά προβλήματα της ομάδας αποκτώντας τον Τούρκο επιθετικό. Ενδιαφέρον για τον 29χρονο φέρεται να έχει δείξει και η Κρίσταλ Πάλας.

αφησε ενα σχολιο